Gönderen Konu: MK3 FAR SEÇİMİ YARDIM LÜTFEN!!  (Okunma sayısı 3173 defa)

Çevrimdışı zaykoo

• Profili Görüntüle
MK3 FAR SEÇİMİ YARDIM LÜTFEN!!
« : 13 Ekim 2011, 13:41:50 »
arkadaşlar golf 3 far seçimi yapmak istiyorum ve almak tabiki :)fk da güzel farlar var ama ordan hiç alışveriş yapmadım nasıl alacağımıda bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar  :sevgi:

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
Ynt: MK3 FAR SEÇİMİ YARDIM LÜTFEN!!
« Yanıtla #1 : 13 Ekim 2011, 14:03:47 »
En çok yakışan ürün fk'nın farları. Antalyadan izzette ve istanbulda muratta olan farlar. Ama bulmak zor ve pahalı kırıldığı veya çatladığını düşün birde taktıktan sonra yine aynı arayışlar ve maliyet. Ama bu memlekette bulabileceğin yakışan bir diğer marka sonar.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı ThE_Unforgiven

• Tam Gaz Kumburgazzzz
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 13 Ekim 2011, 14:09:08 »
Fk nın powerlook u güzel ;) Ama onda mercek yok. Sonar bence iyi seçim bulması laması kolay..
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
« Yanıtla #3 : 13 Ekim 2011, 14:37:13 »
maddi imkanın müsaitse tabiki hella  8)
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı SpeedyTR

• WeLoveToRide!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 14 Ekim 2011, 12:11:29 »
Kardeşim bu konuyu incele istersen :) Hasan kardeşimin dediği gibi ben powerlook kullanıcısıyım... FK'nın Powerlook'ları ve Sonar'ın Merceklileri bu konuda araç üstünde kıyasladık.. Finans sağlamsa tabiki Hella!  :D ;D 8)

http://www.vwtr.net/forum/golf-iii/fk-dan-far-almaya-karar-verdim-sizce-bu-farlar-nasil-t19999.15.html

buda ıslak hali!  :sevgi: :tamamdir :D ;D

« Son Düzenleme: 14 Ekim 2011, 12:17:46 Gönderen: SpeedyTR »

Çevrimdışı Hayri

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 14 Ekim 2011, 14:46:49 »
Kardeşim bu konuyu incele istersen :) Hasan kardeşimin dediği gibi ben powerlook kullanıcısıyım... FK'nın Powerlook'ları ve Sonar'ın Merceklileri bu konuda araç üstünde kıyasladık.. Finans sağlamsa tabiki Hella!  :D ;D 8)

http://www.vwtr.net/forum/golf-iii/fk-dan-far-almaya-karar-verdim-sizce-bu-farlar-nasil-t19999.15.html

buda ıslak hali!  :sevgi: :tamamdir :D ;D

mercekli olan arkadaşın elinde var. kutusunda  ;) ama ben onu tercih etmediğim için boşa getirtmiş oldu  :p iterseniz tlfnunu veririm konuşursunuz

Çevrimdışı zaykoo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 15 Ekim 2011, 12:07:08 »
hocam nasıl mercekli olanı ister tl ver arayım olmassa resmini msn gönderir