2 hafta önce yağan kar mağduruyum bende
99 polo otomatik LPG'li aracım var. Kar yağdı. Sonrasında arabam marş almadı. Gazla beraber marş almaya başladı. 500 devire düştü rölantisi. Işıklarda, trafikte biraz yavaşlamamdan dolayı hemen stop etmeye başladı. Merkezi kilit de artık çalışmıyor
anahtarla tek tek açıyorum. Entegresi su almış. Temizledi kardeşim. Bir elektrikçi üzerindeki bir parçanın çalışmadığını söylemiş. Karaköyden 1tlye aldık. Adam değiştirdi. Lehimleri de tazeledi. Hala çalışmıyor. Motoru çalışıyor enerji verdiğimizde gördük bunu. Bu halde idare ediyordum ama benzin kapağı da açılmıyor. Benzin ışığı da yandı
Merkezi kilit yenisinin parçası 250-300 lira. En azından şu
benzin deposu kapağını açmak için bir çözümünüz var mıdır?Marş alma, yavaşlayınca stop etme sorunu için usta bilgisayara soktu. Boğaz kelebeği arızası dedi. Direkt 600TL dedi. Kardeşimle araştırmamıza göre Bu boğaz kelebeği, rölanti motoruyla birlikte parça olarak satılıyormuş. Çoğu usta direk değişime giderek hem para kazanarak, hem de uğraşmayarak çözüm buluyorlar ki kesin çözüm de olmuyor bazen. Arabayı zaten Nisan ayında satın aldım. 2-3 ay önce LPG taktırdım. Sonrasında da sıkıntı oldu bir sürü parçasını değiştirdim. Distribütör de değişince düzeldi. Bu arabaya artık para harcamak istemiyorum
ne olur bir çözüm yada İstanbul'da iyi bir usta