Gönderen Konu: lastık secımı *contımı* mıchelın* mı  (Okunma sayısı 7938 defa)

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
Ynt: lastık secımı *contımı* mıchelın* mı
« Yanıtla #14 : 19 Ekim 2011, 17:52:18 »
O zaman kafanı biraz daha karıştıralım. :DMichelin benim şirket arabasında var focus 2011 205/55 rbimnem kaç hatırlamıyorum.
Islak zeminde azıcık gaza yüklen bi sağ bi sola yallah yol kenarına.:)Yıllarca michelin kullanan biri olarak evet güzel lastik yumuşak lastik marka imaj kalite herşey var.Ama sanki lastikte bişey eksik gibi gelidi bana.Vw jetta 1.4 tsı aracta conti vardı.Onuda kullandım güzeldi o lastikler fakat 4.500 km kullana bildim.Sonra aracı sattım.
İlla conti - michelin diyorsan denklem basit bence conti büyüktür > michelinden.

Gel gelim şimdi ne kullanıyorum.205/55 R16 Pirelli Cinturato P1 ben bu lastiğide çok beyendim.Uzun yolda yaptım.Yol tutuşu super olmuş.Ayrıca birçok önde gelen otomobil markası orjinal ekipman olarak tercih ediyor.Islak zeminde denedim bence olumlu.

En güzeli senin kendi zevkin fikir almak ok ama içinden geleni yapmak bazen en iyisi.Karar senin.

Çevrimdışı kullanici0982

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 19 Ekim 2011, 22:18:57 »
kardeşim al artık şu lastiği artık stres olduk hep beraber ilk önce conti al 2 yıl sonra mıchalin al ikisinede bakmış olursun  ;)  :sevgi:
SÜPER FİKİR KATILIYORUM...  :D
HIZ YOLU KISALTMAZ!!!

Çevrimdışı ozgel_as

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 20 Ekim 2011, 04:07:32 »
SÜPER FİKİR KATILIYORUM...  :D
arkadaslarım gercekten fıkırlerınız ıcın cok tesekkur edıyorum aklımdakı soru ısaretını sıze soyle aktarayım suan kı mıchelın lastıklerım eskımıs olmasına ragmen hala yumusak buda araca ayrı bı konfor katıyor eskıden baska arabalarımda baska lastıkler kullandım ama hıc bırınden bu kadar zewk almamıstım acıkcası sızce contı bana bu konforu saglıycakmıdır yada daha ıyısını ...

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #17 : 20 Ekim 2011, 12:08:37 »
arkadaslarım gercekten fıkırlerınız ıcın cok tesekkur edıyorum aklımdakı soru ısaretını sıze soyle aktarayım suan kı mıchelın lastıklerım eskımıs olmasına ragmen hala yumusak buda araca ayrı bı konfor katıyor eskıden baska arabalarımda baska lastıkler kullandım ama hıc bırınden bu kadar zewk almamıstım acıkcası sızce contı bana bu konforu saglıycakmıdır yada daha ıyısını ...

Lastik kullanma bence öylesi daha zevkli ama riskli benden söylemesi :) :) :)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı cengizhan_mk3

• Wir lieben Das Auto..
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 20 Ekim 2011, 13:00:59 »
son kez sözylütorum CONTİNANTAL YA  BFGOODRİCH  Oda continin finlandiya fabrikasında üretiliyo diye biliyorum. fiyatı uygun kalitde fark yok.

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 20 Ekim 2011, 15:05:01 »
Daha laslik almadın mı?  :bekleriz: Şaka bi yana aşağıdaki linke bi göz at derim.En azından fikir ve kafa karışıklığı açısından. :D

http://www.opelx.com/corsa-d/21950-pirelli-cinturato-p1-aldimilk-izlenimlerim.html

Madem yumuşak lastik istiyorsun bi incele derim.Aynı zamanda pirelli yumuşak konforlu ve dayanıklı.Boşu boşuna para verip durma.Çalıştığım şirketin filo araçları var.Genellikle sözleşmeleri ben takip ederim.Bu önceki kiralama döneminde  contiler vardı araçların üzerinde 50.000 km yapamadan sıfır yanak oldu.Eridi gitti.Ayrıca contiler sert lastiklerdir.Konfor gider.Yol tutuş konusunda contiler  michelinden daha iyidir her zaman söylerim.Michelin yumuşak lastiktir.Ama yağmurlu havalarda basma kendini yolun kenarında kaza sonrası otobüs beklerken bulursun.Aman diyim.

Ayrıca bmw vw audi suan orjinal ekipman olarak kullanıyor pirellinin bu modelini ve seriyi.Bende kullanıyorum.Çokta memnunum.Genede karar senin.