Gönderen Konu: EIBACH PRO KİTSPORTLİNE 5cm  (Okunma sayısı 8436 defa)

Çevrimdışı alper19

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
Ynt: EIBACH PRO KİTSPORTLİNE 5cm
« Yanıtla #14 : 26 Ekim 2011, 22:33:58 »

Uploaded with ImageShack.us
birinde yay var birinde yok ikisininde lastik ebatlari ayni 175 70 13

buda 195 50 15

Çevrimdışı alper19

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 26 Ekim 2011, 22:34:51 »
arkada takoz var bu arada yukselttik biraz

Çevrimdışı rsb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 26 Ekim 2011, 22:36:30 »
peki sürtme yaşadınmı hiç ? sanki arkalar sürter gibi geliyo ? önlerden pek bi endişem yok ama arkalar korkutuyo ... genelde  tek biniyorum ama  hafta sonları ailemle biniyorum ... 4-5 kişi oluyo arabada ...

Çevrimdışı barismersin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 26 Ekim 2011, 22:44:08 »
Reha ben sana mail attım hafta sonu gelmedi heralde tekrar gönderiyim şimdi.Ayrıca dediğim gibi 5 lik yayda arkada 3 kişi filan sıkıntı yaşayabilirsin şahsen ben yaşıodum bir de lastik ebatlarım da aynıydı.Gönderiyorum mail i alınca haber ver sende bana demek gitmiyo...

Çevrimdışı barismersin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 26 Ekim 2011, 23:01:45 »

Shot at 2011-10-26

Çevrimdışı barismersin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 26 Ekim 2011, 23:02:03 »

Shot at 2011-10-26

Çevrimdışı rsb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 26 Ekim 2011, 23:08:43 »
mail geldi kardeş ... bu sürtme olayını engellemenin bi yolu yokmu ? amortisör sertleştirilse engellenemezmi? leylek gibi gezmekten sıkıldım... arabanın yerden yüksekliği dobloyla aynı nerdeyse :) tümseklerden hız kesmeden geçiyorum buda bi avantaj ama virajlara girdiğimdede balıkçı teknesi gibi yatıyo buda dezavantaj :)

Çevrimdışı barismersin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 26 Ekim 2011, 23:18:38 »
Reha, sana bi kaç bşey söyliyim kardeşim ama sakın beni yanlış anlama satmak için yazmıyorum.Polo larda ne hikmetse bu yay konusu hep sıkıntı olmuştur.APEX VOGLAND EİBACH bu yayların 3 de denedim ayrıca EIBACH ta 3,5 ve 5 te denedim.Ya çok sert geldiler ya sürtme problemleri oldu.Her yere gittim her kafadan bi ses çıktı ama kimse net bşey bilmiyor.Sürter diyorsun 3,5 luk yay alıyosun arabada bir şey değişmiyor hadi verdiğin parayı boşwer kursağında kalıyor.5 lik alıyorsun yok oradan ses geldi aman burdan geçer mi aman çok kişi binmesin ıvır zıvır böylece uzuyorrr gidiyorrr.Ben tüm yayları denedikten sonra en son taktığım bu 5 lik yaylarda şunu anladım.Bi kere arabana daha özen göstermek zorundasın neden çünkü malum istanbul yolları.Hani diyorsun ya hız kesmeden geçiyorum diye bi kere onu kesinlikle unut.Çünkğ bi zaman sonra arabanın altının vurmasında lastiklerin çamurluklarınun sürtmesinden geçiyosun çünkü sürüşün değişiyo daha ağır kullanıosun ve tadına varıosun.Ben ilk başlarda ilk resimde bakarsan arka lastiğin çamurluğun arka kısmına doğru olan yerler sürtüyordu.Sürten kısımda zamanla plastik aşınmış ve kopmuş bende gittim kestim daha ne sürttü ne de bşey.Ha dersen ki ben hafta sonu çıkarım ailemle arkadaşlarımla arkaya da 3-4 kişi oturturum o zaman ALMA derim sana arabana ve parana yazık.Çok basit bi parça gibi gözüksede yay aslında bi taraftanda hayati anlamı çok büyük.Şuan emin ol herhangi bi hızda korkutuğun tüm virajlardan 5 lik yayla dilediğin gibi geçebilirsin ama şu var arabanın formasyonu bozulduğu anda bil ki 5 lik yay kullandığın için kesinlikle toplayamazsın.Biraz uzun bi yazı oldu bu yay konusu biraz bok bi konu.Son bşey görselliğinin üstünede başka bşey tanımıorum çünkü gören noluyo filan diyor polo bi anda başla bi kişiliğe dönüyo ama sadece 5 lik yayda!!!!

Çevrimdışı 06kzn39

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 27 Ekim 2011, 11:47:11 »
valla reha bende 3,5 apex var duruş on numara yandan bakınca araba sanki uzamış gibi duruyor benim 5 cm lik daha iyi olur demem bbs leri takınca kamber vericem lastiklerin üstü çamurluk içinde durması daha çok hoşuma gidiyor ama 3,5 de iyi duruyor fiyatta bir şeyle yapsın arkadaş sende al sadece çukur ve kasislere yavaş gireceksin arkaya kamber verirsin on numara olur sürtme olayı kolay kolay olmaz zaten orjinal helezonların özelliğini kaybetmiştir ben çıkarttım durumları vahimdi sakın kestirme helezonlarla beraber takozlarıda değiştir süper olur arabayı satmak istemezsin amam o virajlara ve ya makaslara doyum olmaz unutma takozlar ve kamber verceksin arkaya sürtme yapmaz diye tahmin ediyorum 3 kişide doğru bir kamber açısı yeterli olur araban çok değişecek

Çevrimdışı barismersin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 27 Ekim 2011, 12:47:07 »
aynen öle  :saygılar

Çevrimdışı barismersin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 01 Kasım 2011, 16:59:53 »
Reha yaşıyor musun?  :)

Çevrimdışı rsb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #25 : 01 Kasım 2011, 17:03:17 »
valla dostum yaşıyorum ama  bu olay yaza kalıcak gibi geliyo ... parasal faktörlerden ..

Çevrimdışı barismersin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 01 Kasım 2011, 17:04:34 »
Ok kardeşim  :)

Çevrimdışı barismersin

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 01 Kasım 2011, 17:06:54 »
GÜNCEL