Arkadaşlar naçizane yıllardır ağzımdan düşmeyen bir söylem var sizlerlede paylaşmak ve fikir almak istiyorum her nekadar işe yaramasada bir teori sadece
.. Zamanında Amerika bizim meşhur gemimizi torpidolarla patlatıp batırmıştı sonradan yapılan açıklamada sadece yanlışlıkla oldu ifadesinden başka bir şey değildi. Benim fikrim bu adi şerefsiz insanlar ve topluluklar terorist cenazesi yapıyorlar . PKK lehine propagandalar , taşkınlıklar isyanlar ama biz gaz bombasıyla , tanzikli suyla yıkıyoruz abdestsiz vucutlara abdest aldırıyoruz belkide adamlar apaçık bizde teroristiz diye gözümüzün önünde cirit atıyorlar ama biz nedense hep dağlarda 10 , 15 çapulcuyu kovalıyoruz. Canım Türkiyem de bir ton manyak , kafayı yemiş , sadist ve cani insanlar mevcut , yada kısacası PKK nasıl beyin yıkıyorsa biz niye yıkayamıyoruz. Böyle bir terorist cenazesine koyacaksın manyağın birini tedarik edeceksin gerekli alet edevatı yerleştırecen güzel bir yere sonra vur patlasın çal oynasın .. Sonra bizde biliriz adam deliymiş kardeşim biz ne yapalım KAZA OLDU diye .. Bizimkiler istediğinde apoyu yıllar sonra eliyle koymuş gibi alıp geliyorlar ya bazen halbuki hep bildikleri yerde adam. Yani kısacası isteyince oluyor bizim Ülkemizde herşey nasıl sizce .. ya bizim gibi ekmeğinin peşinde koşan , geçim derdine düşmüş Allaha şükür aklı selim Allah a inanan ve iman eden bir toplumun düşündüklerine bak .. AMA BÖYLE DÜŞÜNMEMİZE NEDEN OLANLAR UTANSIN DİYORUM ..