amblem altına takılan gizli geri görüş kamerasının fiyatı 900 tl. Değer mi bilmiyorum karar senin.
Bende 1.2tdi trendline var orjinal ön ve arka park sensörü , amblem kamera ve rns510 taktım , aracı sattım yeni aldığım 1.6 tdi dsg polo gelmeden vermem dedim . Yeni geleçek poloyada ops ve rns510 ve amblem kamera takacağım , orjinalden şaşmam
On park sensörü hemde çok ise yarıyor , hele Ankara gibi kalabalık bir sehirde park sıkıntısı çekilen bir sehirde yasıyorsanız ,
devreye sokan sistem arka park sensörlerinde olduğu gibi geri vitese takıldığında arka park sensörleriyle birlikte devreye giriyor . Ancak gögüste bir düğme var . o düğmeye basarak manuel bir şekilde devreye sokabiliyorsunuz . Araç 20km hıza ulaştığında otomatik devreden çıkan sistemi isterseniz o manuel devre tuşuylada devreden çıkarabiliyorsunuz.eğer sadece ön kısmı yanaştıracağınız bir durumdaysanız manuel devreye sokuyorsunuz.Ama aracı geriye taktığınızda zaten devreye girmiş oluyor .
vitesteyken ondeki araca yaklaştığında otmeye baslıyor. mesafesi daha kısa sanırm cunki ışıklarda onunden yaya geçerse ötüyo anca. ford c-max kullanıyorum arada ordan tecrübe edindim
onun keyfı rcd 510 la cıkar ama:)
daha yeni rcd 510 aldım buna orjinal park sensörümü lazım ekranda yansıması için bu konuda yardım lazım bana?