Ben Marangoni kullanıyorum.. 2 arkadasım daha aldı, benden sonra (cunku desenleri cok hos geldi
)
yol tutusu asfaltta inanılmayacak kadar iyi, yagmurlu havalarda da guzel tutusu var karda sapıtıyo dogal olarak ama gectigimiz kısı bu lastiklerle cıkardım.. aslında yuzumu kara cıkardı cunku ben yoldan cıkacagımı dusunuyodum bazı virajlarda
ama ben continental falan kullanmadım.. brigstone potenza vardı ki hayatımda birkez daha almayacagım lastiktir kendileri..prelli kullandım, ondan da bunlardan cok cok fazla performans almis degilim.. sonucta lastik alıyorum ve lastikler aracın en cabuk eskiyen parcaları diye dusunuyorum.. ve ben gidipte bir lastige 1000YTL verecek maddiyatta gormuyorum kendimi.. ha bunada para vermis degilim o ayrı konu
amcam lastik isiyle ilgileniyo, uzun suredir soyluyordu lastiklerini degistirelim diye, gecen sene gittim bana direk bu lastikleri verdi (ben michelin dusunuyodum).. desenleri cok hosuma gitti ama marka konusunda kafamda soru isaretleri vardı ama yuz ifademi gorunce begenmessen gel istedigini takarız dedi.. sonra gidipte baska lastik almak gelmedi icimden.. nede olsa bunlarda eskiyecek, ben yine gidip aynısından alıcam
bu arada lastikler 195/45 R15 dusuk yanak olmasına ragmen yanak destekleri saglam.. okadar cukurdan sonra (belediye sagolsun
) balon yada jantta egik olusmadı..