dogrudur kardesim onde guzel dururda malum agrıda 40 cm kara girince patlatırız coolerı .bir arkadaşımdan tamponlar için haaaalaaaa haber beklıyorum bu arada ( pm atarsa eger baş harfi mete) balon tamponumuz yokki öyle bir düşüncemiz olsun dimi
ooo abi süper sevindim sonuç nasıl ?
kesinlikle tavsıye ederım yapacak arkadaşlara hararet derdın artık yok .güç sagladıgı için yakıtın düşüyo .motoru rahatlattıgı için ömrü uzuyo .pompa ayarı en kısıkta hiç zorlanmadan 4.viteste 165 i koyduk ama yol bitti
Gayet güzel eline sağlık. Ben yapamadım, sen başarmışsın. Mersine cooler ile yolladım belki alan takar Bence kaputu bozma, Tek far panjura sanki hafif bir işlem ile sığacak gibiydi, bendeki connect coolerı hem çok daha fazla verim alırsın Önünede T12 Transitlerde kullanılan klima fanı düşük süratlerde bile çok daha fazla verim
maaşallah çk güzel gidiyor özgüre katılıyorum kaput konusunda
Tamponlar siyah olacaksa aynada siyah olabilir ama ileride balon tampon gövde rengi yapacağım dersen şimdiden aynları boyatman da fayda var diye düşünüyorum (kovalanmaktan kurtuldum oh be )Bu arada araç ömürlük olacak bu gidişle ALLAH uzun ve hayırlı ömürler versin, kaza bela vermesin.