maaşallah konu hareketleniyor kardeşim
renk konusunda vw nin mavilerinden birini yapsan daha iyi olur derim. "R32 Blue" gibi...çok daha güzel olacaktır eminim.
Aynı düşüncedeyim, şahsen bende komple boyatsam Taha'nın dediği renge boyatırım.
mete peki bu jantların 13 " ini alsak cok mu kotu durur. ben hem arabamızı yormasın hemde değişiklik olsun istiyorum .internetten baktım bulamadım kaç lıradır bu replikaları malum resto yordu bızı 13 olursa lastıgede gerek kalmaz hem .iyi dileklerin içinde sağol kardeşim senın aracın gıbı guzelleştırebılırsek ne mutlu bize
Sağolasın abi iyi dileklerin için.Abi 13'' alırsan bence kotu durur cunku bu kadar para harcıcaksın boya hersey cok guzel gozukucek jantlarla bu guzelliği tamamlamalısın diyorum 16'' alderim hem offset derinliği de daha fazladır.Cok hız yapmıyorum etraf beni izlesin diyorsan kesinlikle 16'' abi 13 arabayı yormaz belki maliyet te alta iner ama Göruntuden kayıp cıdden olur
ağrıda izleneceğimi sanmam pek burdan ankaraya kadar tek mk2 bende kaldıki mk3 bıle yok.gören chawrolet sanıyo zaten ne alakaysa