Gönderen Konu: GOLF 4 Beyin ve Termostat problemi  (Okunma sayısı 3709 defa)

Çevrimdışı highline06

• Profili Görüntüle
GOLF 4 Beyin ve Termostat problemi
« : 30 Ekim 2011, 11:10:15 »
Herkese merhabalar.forma yeni üye oldum ve yeni bir golf kullanıcısıyım..
Arkadaşlar geçenlerde uzun yola çıkmıştım 370 km sonra birden bire hararet 100 110 120 yi göstermeye başladı haliyle devri düşürmeye arabayı dinlendirip su eksilttiği için tamamlamaya çalıştım ve bi şekilde gideceğim yere vardım ve tekrar memlekete aynı şekilde döndüm.hemen ustaya götürdüm.detaylı bir şekilde bakıldı ( müşür, termostat, fan vb.. şeylerden kaynaklanmadığı hepsinin çalıştığı belirlendi) ve vw özel servise götürüldü oradaki ustalar beynin termostatı devreye sokamadığını ve şaşmazda tamire götürüleceği söylendi.fiyat konusunda tereddütlerim var.ne yapmalıyım beyin değişecek derlermi? tamir yapılırmı? Değerli yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
Ynt: GOLF 4 Beyin ve Termostat problemi
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2011, 12:49:46 »
Arkadaşım tamirci konusunda da benimde çok sıkıntılarım oldu. Eğer parça değişecekse Servisinden başka bir yere gitme ben volkswagen servisi dışında özel servise gittim. Adamlar bir parçayı sökecez  derken tırnağını kırdılar. Yani işin ehli başka. üç kuruş fazla ver kafan ağrımaz. Hiç olmazsa herhangi bir sorun olduğu zaman aynı parçadan değiştirme garantin var 6 ay. Yada güvendiğin iyi bir tamirci varsa özel servis ona git derim.
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

Çevrimdışı highline06

• Profili Görüntüle
Ynt: GOLF 4 Beyin ve Termostat problemi
« Yanıtla #2 : 31 Ekim 2011, 21:53:25 »
evet beyin konusu sıkıntılı fakat servis için geç kaldım galiba.beyin çoktan özel servisteymiş.Teşekkürler.