biraderim benzinli TSI motor almışsan ona katlanıcan..Gazlarken dizele binilir mi diyosunuz yakıta gelince çook yakıyo bee diyosunuz
herkese teşekkürler. kısmetse ses sitemini ve hoparlörleri iyileştirmeyi düşünüyorum, bakalım bir cesaret edebilirsek. onun haricinde başka bir şey yapmayı düşünmüyorum, orijinal hali çok güzel, zaten sportif ve yere yakın. tüm gözler üzerimde valla
Güzel araba, kazasız belasız kullanın.O 100 km de 3 lt yazan yerde benim arabada 8.2 yazıyordu,
Kırmızıda gider blue ya aslında
Benimkinin 4te1'i kadar yakıyor, buda BM'nin yakmadığı anlamına geliyorr Hey maşşahhh ufak tefek eksikleri varr zamanla tamamlanır
güle güle kullan.yakın arkadasıma aldık..kız koltuklar mavi diye begenmedi.siyah yaptırıyor bayide bakalım nasıl olucak..plaka falan işleri var biras birde koltukların döşemesi değişicek çarşamdaya hazır..bugün baya kontrol ettim hoş araba ama sadece teyp hoşuma gitmedi..arka yolcu ışıkları yok bagajda ikinci kat bölmesi yok yani eksiklikler var ama artıalrıda var hız sabitleme lastik basınç göstergesi falan..yani birinde olan birinde yok..ama bomba araç yapmışlar..
yani artıları güzel işte sisler orginal yan kapı altları bi kaç artısı eksiklilkeri unutturuyor ama..yani ben sevdim..100 tl ile 700 km giden varmış bluemotion ile..yani sözün bittiği yer..honda beat motorum vardı o bile o kadar gitmiyordu ki en az yakan motor diyorlardı..