Link
http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=31403814Bir arkadas dedi 98 model olup 150 bg olup 5 ileri vites olanlar gti degil.Ilandada gti yaziyor.Bir bakarmisiniz arac temiz gorunuyormu alinirmi?
Baska konu actim hic birsey yazilmadi lutfen yardimci olun.Sizden baska kimse daha iyi bilemez.Ilk arabami alicam.Yasim 24.Golfleri cok seviyorum.yardiminiza ihtiyacim var.
Secenekler:
Golf mk4 1.6- 1.8 benzinli 1.9 tdi 2000-2003
Passat 1998 - 2002 benzinli
Audi a3 1999 - 2001 1.6 - 1.8T
Golf gti ler var normal mk4 ler ile hemen hemen ayni fiyatlarda biraz daha fazla 1998 -2000 model araliginda 150-200 bg arasi
Audi a6 lar var 1998-2000 arasi 1.8 benzinli .
arac secenekleri bunlar yani benim baktiklarim.
Dusuncelerime gelince,passat agir gelir diye dusunuyorum audi a6 da buyuk ve agir gelir diye dusunuyorum.
normal golf mk4 1.6 benzinli hantal gelir gibi geliyor ama hic surmedim. canim gti diye yazan gtilerden istiyo gercekten gti mi bilmiyorum sizden ogrenicem:)
audi a3 ler aslinda iyi ama goruntu olarak golf daha guzel geliyor audi a3 emiin degilim.
Simdi top sizde araci belirledikmi ben size bakip almayi dusundugum araclarin linkini yada fotolarini gosteririm sizlerinde yardimiyla bende bir arac alirim Allah in izniyle.
Not: Arac yurt disinda alinacak.Norvecte yasiyorum.
Gti al derseniz neden almam gerektigini alirken neye dikkat edip neyini gostermem gerektiginide soylerseniz cok sevinirim.
Resimler
Teknik bilgi sahibi olmasaniza bile lutfen birseyler yazin begeni olarak yazin fikir olarak yazin.