Gönderen Konu: Bu arac alinirmi ve arac gti mi? Hangi araci alayim?  (Okunma sayısı 6317 defa)

Çevrimdışı R.Sambora

• Profili Görüntüle
Link http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=31403814

Bir arkadas dedi 98 model olup 150 bg olup 5 ileri vites olanlar gti degil.Ilandada gti yaziyor.Bir bakarmisiniz arac temiz gorunuyormu alinirmi?
Baska konu actim hic birsey yazilmadi lutfen yardimci olun.Sizden baska kimse daha iyi bilemez.Ilk arabami alicam.Yasim 24.Golfleri cok seviyorum.yardiminiza ihtiyacim var.

Secenekler:

Golf mk4 1.6- 1.8 benzinli 1.9 tdi 2000-2003
Passat 1998 - 2002 benzinli
Audi a3 1999 - 2001 1.6 - 1.8T
Golf gti ler var normal mk4 ler ile hemen hemen ayni fiyatlarda biraz daha fazla 1998 -2000 model araliginda 150-200 bg arasi
Audi a6 lar var 1998-2000 arasi 1.8 benzinli .

arac secenekleri bunlar yani benim baktiklarim.
Dusuncelerime gelince,passat agir gelir diye dusunuyorum audi a6 da buyuk ve agir gelir diye dusunuyorum.
normal golf mk4 1.6 benzinli hantal gelir gibi geliyor ama hic surmedim. canim gti diye yazan gtilerden istiyo gercekten gti mi bilmiyorum sizden ogrenicem:)
audi a3 ler aslinda iyi ama goruntu olarak golf daha guzel geliyor audi a3 emiin degilim.

Simdi top sizde araci belirledikmi ben size bakip almayi dusundugum araclarin linkini yada fotolarini gosteririm sizlerinde yardimiyla bende bir arac alirim Allah in izniyle.
Not: Arac yurt disinda alinacak.Norvecte yasiyorum.
Gti al derseniz neden almam gerektigini alirken neye dikkat edip neyini gostermem gerektiginide soylerseniz cok sevinirim.

Resimler

Teknik bilgi sahibi olmasaniza bile lutfen birseyler yazin begeni olarak yazin fikir olarak yazin.

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
Ynt: Bu arac alinirmi ve arac gti mi? Hangi araci alayim?
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2011, 10:46:58 »
kuzey avrupa ülkelerinin adamı pinpirikli olur temiz bakmıştır ersten hØrst amca. yollar tertemiz zaten çukur mukur yok, ön takımı cillop gibidir.  adam akıllı bir yokuş da yok balata da  cillop gibidir. 59 bin kıron fazla pazarlık et 45 bin kron teklif et.. kuzeyin adamı inatçıdır inmez ama , ersten abi ben Türküm de, bizim orada böyle bu işler de, 50 bine kapat.
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı mustklc

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 31 Ekim 2011, 10:47:28 »
aracın yanında da ikeyadan 2 tane sehpa iste amcadan
Araba binmek içindir..

Çevrimdışı R.Sambora

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 31 Ekim 2011, 11:43:21 »
Hocam adam 55 den asagi dusmuyor.ben 50 diye teklif yaptim.45 e vericegini sanmiyorum.
Birde birisi bu modeller 150 bg 5 vitesler gti degil dedi.ama ilanlarda hep gti yaziyor.
2003 modelde 1.6 golf var esp li falan oyle  2 3 yas genc biseymi alsam boyle bi gti mi karar veremiyorum..
Birde arac alirken nelerine baktirayim bi kac curuk sorun olurmu dosemeler yipranmis gibi ezikler var gibi buna cozum varmidir?

Çevrimdışı R.Sambora

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 31 Ekim 2011, 23:32:18 »
arkadaslar yazdiklarimdan hangisini aliyim fikir vericek yokmu cok kararsizsim sordugum sorularada hala yanit alamadim.bilgilerinizi paylasmanizi bekliyorum, saygilar.

Çevrimdışı mehmet yıldız

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 31 Ekim 2011, 23:39:11 »
kardeşim sen mk 4 tdi den hiç şaşma hepsinden daha iyi görünüş olarak serilik olrak ekonomi olarak.süper bir araç

Çevrimdışı mehmet yıldız

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 31 Ekim 2011, 23:39:58 »
tabiki bu  benim fikrim .çok bilmişlik taslamıyorum.

Çevrimdışı R.Sambora

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 01 Kasım 2011, 00:52:49 »
estagfurullah.

ilanlara bakiyorumda golf 4 de kararliyim aslidna ama mesele su 150 bg olup 5 ileri vites olup motorunda 1.8t 20 v yazan araclar gti degilmi?
1.9 tdi ler nasildir ?

resiimdeki arac hakkinda ne dusunuyorsunuz birde su linklerdeki araclar hakkinda

http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=31536979

http://www.finn.no/finn/car/used/viewimage?finnkode=31373192

ilk siradakine teklif yaptim ama soyledigim fiyattan vermez sanirim mail bekliyorum. aslinda cok arac var once biseyler netlessin sonra araclari gosterip fikir alicam tek tek once su soylediklerimi bi cozelim:)

Çevrimdışı mehmet yıldız

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 01 Kasım 2011, 01:05:52 »
ilk sırdakı sanki daha iyi,benzinlilerini hiç denemedim ama tdı leri biliyorum süper gidiyor.malum bizim memleketimizin benzin fiyatlarıyla daha da binemeyiz o arabalara.ama bu aracın benzinlisi de bence canavar gibidir.

Çevrimdışı R.Sambora

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 01 Kasım 2011, 02:05:44 »
anladim.peki ne dusunuyorsunuz bu gti hakkinda ?

Çevrimdışı mehmet yıldız

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 01 Kasım 2011, 19:40:39 »
gti çok güzel bence resimlere bakarak iyi diri bir araç gibi duruyor

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 01 Kasım 2011, 20:52:29 »
150 hp ise zaten 3 aşağı-5 yukarı gti motoru vardır, 1.8 turbodur, al keyfine bak 1.6 ile aynı fiyatmış madem.Oralarda benzin derdi, vergi derdi yok kardeşim, yurtdışında olup da 1.9 tdi 130 hp, 1.8t 180 hp den aşağı alma.Ama o gti yazan golfler yuzde 90 gti dır merak etme sen.

Çevrimdışı ALPER.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 01 Kasım 2011, 20:56:44 »
bu arada neredeyse 19bin tl ye denk geliyor, çok aşırı ucuz değilmiş buraya göre

Çevrimdışı R.Sambora

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 02 Kasım 2011, 11:44:00 »
Evet arac ucuz degil burda bitek gelir 
iyi oldundan alim gucu yuksek.az once surus sinavinida gectim ilk seferde sonunda norvec ehliyetinide aldik :)