hayırlı olsunn arka vw ablemini sök.) app plaka yaptır. konsolda double ekran göm baska bi eksk yok gibi:)
niyetim jantları değiştirmek.... borbetmı koysam yoksa baska bi jantmı hala karar veremedım... boyatmakta aklımdan geçti fakat iş dolayısıyla fazla vaktım olmuyor.... sakaryada varmı yokmu bılmıyorum jant boyayan yerler....
on panjurdakı çıtayı vidayla tutturmuslar ıkı taraftan ya vidaların ustune rutus gec yada baska bı sekılde sabıtle onu oraya bıraz sırıtmıs hayırlı olsn gule gule kullan kazasız belasız masallah
arkadasım aracın hayırlı olsun bır suredır bende takıp edıyodum bu aracı ınterneete ılanı vardı bıldıgım kadrıyla once bahcelıevler sonra ılan yenılenerek asya yakasına gecmıstı aracın rengı cook guzel cok dıkkatımı cektı ılk gordugumden berı allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın tesısatınıda verdılermı sana guzel sıstem vardı ustunde. bırde arkadasların soyledıklerını dıkkate alırsan ve jantlarını degıstırırsen talıp olabılırım bende degıstırmeyı dusunuyorum bu arada sakaryanın neresındesın hemen hemen her yerını bılırım zaman zamna gelıyorum belkı gorusuruz