Gönderen Konu: tampon ve kapı çıtalarının matlığını gideremiyorum!  (Okunma sayısı 12807 defa)

Çevrimdışı MeTHea35

• Volkswagen's
    • Profili Görüntüle
Ynt: tampon ve kapı çıtalarının matlığını gideremiyorum!
« Yanıtla #14 : 31 Ekim 2011, 17:25:14 »
boyatmak derken, kasa rengine mi?
bence kasa rengine boyama araba boya küpüne düşmüş gibi oluyor siyah yaptır bence

Çevrimdışı iko

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 31 Ekim 2011, 18:11:23 »
dostum çarenin çözümü sprey tampon boyaları var pek pahalı birşey değil direk onu dene derim ben kullanıyorum 1 kere boyayınca bikaç ay idare ediyor sonra yine aynı ama yeni gibi oluyor ve birkaç ay idare etmesi güzel bence bunu dene derim ısıtmayla kaplamayla uğraşma hiç..

Çevrimdışı Hayri

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 31 Ekim 2011, 18:13:48 »
dostum çarenin çözümü sprey tampon boyaları var pek pahalı birşey değil direk onu dene derim ben kullanıyorum 1 kere boyayınca bikaç ay idare ediyor sonra yine aynı ama yeni gibi oluyor ve birkaç ay idare etmesi güzel bence bunu dene derim ısıtmayla kaplamayla uğraşma hiç..
eyvallah da ben yıkamacılardaki tazzikli sudan korkuyorum. deri gibi soyuyorlar  :-[

Çevrimdışı ahmetozdag

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 31 Ekim 2011, 18:48:01 »
orjinalliği bozulmasın istersen PlastiDip diye bi şey var. İstediğin zaman yolup çıkarabilirsin. Bi dene istersen

Çevrimdışı mehmet yıldız

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 31 Ekim 2011, 19:53:25 »
benim boyacı boyadı siyaha.bu boya sadece tamponlar için dedi çok ta süper oldu 1 yıl oldu herhangi bir problem yok.istersen varsa boyacın bi sor bilmiyorsa ben sorup öğrenip paylaşırım.

Çevrimdışı fikogolf2

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 31 Ekim 2011, 20:28:36 »
ben her arabamın plastık yuzeylerını (genelde eskı arabalarım oldugundan hepsını boyatmak zorunda kaldım) hatta silecek kolları yan aynaları kapı kollarını siyaha dair ne varsa dış yüzeyde hepsını boyatıyorum ve sıfırını takmış gibi oluyo.yapacagın iş 100 gram mat siyah sentetık boya ve 50gr plastik  yuzey için sertleştirici astar almak.boyacıya götür boyanacak yerleri ince zımpara ile yoklasın eger defoları varsa.sonra boyattır sıfırı gibi bin.banada dua et kardeşim  :tamamdir
Sana Gelmediğim gün golf2 aldığım gündür Gülüm

Çevrimdışı Lost68

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 31 Ekim 2011, 20:40:41 »
benim eski golf 3 sportlinem vardı. deri ayakkabı boyası ile boyadım :D 2 ay idare etti arabada 10 günde bi yıkanıyordu.idare ediyor arabayı sıfır gibi duruyor hemde parlatıcı sürmüş gibi parlıyordu. hiç de zararını görmedim .

Çevrimdışı Hayri

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 31 Ekim 2011, 22:40:36 »
bunları sırasıyla bi deneyeceğim. bu gün serviste öğrendim, tamponun üzerindeki siyah bölüm bağımsızmış. yani sonradan takılma. hani amerikan kasaların tamponları var ya, onlarda bu bölüm yokmuş. sıfırını sorduruyorum. şansıma varsa getirticem. yoksa kurtarma yöntemlerini deniyecem. mesela sileceklerin olduğu ön cam altındaki bakalit parçayı almanyadan getirttim. bunları da bulursam arabanın tek eksiği teyp olacak. o da umrumda değil. radyoya devam :)

Çevrimdışı KUCUKSU

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 01 Kasım 2011, 13:20:31 »
Valla o parçadan bulursan bana da söyle..
Almak isterim.

Çevrimdışı KUCUKSU

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 01 Kasım 2011, 13:24:48 »
bunları sırasıyla bi deneyeceğim. bu gün serviste öğrendim, tamponun üzerindeki siyah bölüm bağımsızmış. yani sonradan takılma. hani amerikan kasaların tamponları var ya, onlarda bu bölüm yokmuş. sıfırını sorduruyorum. şansıma varsa getirticem. yoksa kurtarma yöntemlerini deniyecem. mesela sileceklerin olduğu ön cam altındaki bakalit parçayı almanyadan getirttim. bunları da bulursam arabanın tek eksiği teyp olacak. o da umrumda değil. radyoya devam :)

Bu arada o üst parçayı çıkartınca amerikan versiyonlar gibi mi olur bilgisi olan var mı.
O zaman kaporta rengine boyatınca daha güzel görünebilir.

Çevrimdışı Hayri

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #24 : 01 Kasım 2011, 18:06:17 »
Bu arada o üst parçayı çıkartınca amerikan versiyonlar gibi mi olur bilgisi olan var mı.
O zaman kaporta rengine boyatınca daha güzel görünebilir.
ben söktürdüm. ancak bağlantı delikleri var. onları kapatırsan aynı  ;) altı boyalı çıkıyor

Çevrimdışı okaykay_1

• okay kaygusuz
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2001 1.9TDİ + yazlım mk4
« Yanıtla #26 : 02 Kasım 2011, 08:52:37 »
bende parlatıcıyla siliyorum güzel görünüyor malum 2-3gün sonra yine aynı. ayakkabı boyasını deniycem bnde bigün
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

Çevrimdışı erdem325

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 02 Kasım 2011, 14:51:43 »
plastidip ;)