Gönderen Konu: tampon ve kapı çıtalarının matlığını gideremiyorum!  (Okunma sayısı 12792 defa)

Çevrimdışı SpeedyTR

• WeLoveToRide!
    • Profili Görüntüle
Ynt: tampon ve kapı çıtalarının matlığını gideremiyorum!
« Yanıtla #28 : 02 Kasım 2011, 23:23:35 »
bende de aynı sorun vardı, özellikle arka bagaj üstü spoylerde.. badem yağıyla her yıkamadan sonra pansuman yapıyorum 2 kat.. 2 kez yıkadım bugüne kadar 2 hafta arayla, gayet toparladı kendini.. yan bakalitler, çıtalar 10 numara. spoyler biraz daha devam ettirir işlemi çünkü o resmen açık gri olmuştu. :)  tamponlar için ısı tabancasını uygulayabilirsin, o bahsettiğin videolardan birini bende izlemiştim, renault broadway'e uyguluyorlardı, dikkatli uygulandığında canlandırır ama ilk önce badem yağını dene.. tatmin etmezse (ki etmesi lazım), yedeklerini temin etme olayını araştırıp garantiye al, sonra ısı tabancası yaparsın, olmadı boyarsın, yoksa kaplatırsın en kötü yenilerini sakladığın yerden çıkarır değiştirirsin :) ;) :D

Çevrimdışı Hayri

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 03 Kasım 2011, 00:57:43 »
bende de aynı sorun vardı, özellikle arka bagaj üstü spoylerde.. badem yağıyla her yıkamadan sonra pansuman yapıyorum 2 kat.. 2 kez yıkadım bugüne kadar 2 hafta arayla, gayet toparladı kendini.. yan bakalitler, çıtalar 10 numara. spoyler biraz daha devam ettirir işlemi çünkü o resmen açık gri olmuştu. :)  tamponlar için ısı tabancasını uygulayabilirsin, o bahsettiğin videolardan birini bende izlemiştim, renault broadway'e uyguluyorlardı, dikkatli uygulandığında canlandırır ama ilk önce badem yağını dene.. tatmin etmezse (ki etmesi lazım), yedeklerini temin etme olayını araştırıp garantiye al, sonra ısı tabancası yaparsın, olmadı boyarsın, yoksa kaplatırsın en kötü yenilerini sakladığın yerden çıkarır değiştirirsin :) ;) :D
:tamamdir

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 03 Kasım 2011, 01:56:58 »
Hayri böyle bir sıkıntın varsa neden bana sormadın dostum,telefon numaram vardı sende :) Wurth'ün dış yüz plastik aksamlar için bakım kremi var. Her yıkamadan sonra uyguluyorsun,ilk uygulamada gözle görülür bir fark  oluşur 3-4 uygulamadan sonra plastik aksamın ilk günkü rengine kavuşur :) Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek varmı,arabayı yapan Hans bakımınıda düşünmüş :)

Çevrimdışı Hayri

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 04 Kasım 2011, 00:11:55 »
Hayri böyle bir sıkıntın varsa neden bana sormadın dostum,telefon numaram vardı sende :) Wurth'ün dış yüz plastik aksamlar için bakım kremi var. Her yıkamadan sonra uyguluyorsun,ilk uygulamada gözle görülür bir fark  oluşur 3-4 uygulamadan sonra plastik aksamın ilk günkü rengine kavuşur :) Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek varmı,arabayı yapan Hans bakımınıda düşünmüş :)
:-[  :-[  :-[ özür

Çevrimdışı cavanozz

• Can
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: MK III Sportline, MK I GTI, MK IV Pasific, Passat SW 1.4 TSI Comfortline, Sharan 1.9 TDI Highline
yeni yine yeniden..!! 8)

Çevrimdışı mk3 gtı

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 07 Kasım 2011, 12:47:40 »
dostum yapacagın ıslem sanayıdekı hırdavatcıların bırıne gıt akcalı mat sıyah boya al bı tup bırde sertlestırıcı astar bı parcada su zımparası boyancak yerı guzelce gazete ıle kapat once zımpara ıle puruzlu yerlerı duzelt sonra guzel bı astar bol bol at bekle 15- 20 dk sonra mat sıyah boyayı uygula yenı almıssın gıbı oluo.. benım aracımda komple kırmızıydı cıta vs..sıyah yaptım cokda basarılı oldu ve 2 ay oldu yıkamadada soylersın uzaktan tutsun suyu hıc bı sıkıntı olmuyor sımdıden kolay gelsın  ;)

Çevrimdışı Hayri

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 11 Kasım 2011, 00:10:46 »
http://shop.wurth.com.tr/araciniz-icin-urunler/detayli-temizlik/dis-plastik-ve-tampon-parla-1000

:tamamdir
param olunca bunu bi deniyecem. heralde buldum çözümü  :tamamdir sağol Can. Gani sende varsa senden alayım şunu. sanal pazarlara pek ısınamadım daha

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 11 Kasım 2011, 17:36:11 »
Hayri bende yok ama dur ben sana onu uygun bir fiyata temin edebileceğin bir yer bulayım :) Sana haber veririm  ;)

Çevrimdışı Hayri

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #36 : 11 Kasım 2011, 18:01:20 »
Hayri bende yok ama dur ben sana onu uygun bir fiyata temin edebileceğin bir yer bulayım :) Sana haber veririm  ;)
eyvallah kardeşim  :tamamdir :sevgi: