Gönderen Konu: Arabanın Altına Pütür Yaptıracam Yardım  (Okunma sayısı 13253 defa)

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
Arabanın Altına Pütür Yaptıracam Yardım
« : 31 Ekim 2011, 17:42:57 »
Merhaba Arkadaşlar ,

3 farklı kuşak ve ağız için  yapılan işlem aynı olamsına karşın bu işlemin isim ve sıfatlandırmasını ayrı ayrı yazıyorum.

Eski kişilerin tabiri ile arabanın altını ziftletmek.
Yeni tabirle sanayi ağzı pütür işlemi.
Tiki ve artist gençliğin tabiri ile Zibart arabanın altına kaplama işlemi.(Ses izolasyonuda diyorlar.)

Bu işlem arabanın altına uygulanıyor.Bu  işlem aracta yoğun yağmur suyu vs gibi nedenlerle oluşacak paslanma ve çürüme öncesi koruma sağlıyor.
Ayrıca azda olasa ısı yalıtımı ve ses izolasyonu sağlıyor.

Evet ben sanayi ağızını kulanacağım.Aracına pütür işlemi yaptıran var mı?Varsa  maliyet konusunda ve iyi bi usta bilgisi vermesini rica ediyorum.
Malum önümüz kış koruma amaçlı ve ses izalosyonu açısından bunu yaptırmayı düşünüyorum.Tabi öncesinde sizlerden fikir ve öneri isteğim olacak.
Sizinde tanıdık bildik bu işlemi daha önce yaptırdığınız işinin ehli iyi bi ustanız varsa tavsiyenizi rica ederim.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Çevrimdışı by_burak

• Profili Görüntüle
Ynt: Arabanın Altına Pütür Yaptıracam Yardım
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2011, 19:28:05 »
Bende merak ettim eğer yardımcı olucak biri çıkarsa bende yaptırıyım yazıktır araca

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #2 : 31 Ekim 2011, 20:50:00 »
www.otopon.com inceleyin tavsiye.
03.06.2005

Çevrimdışı 06onur

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf tsi 122ps +LPG
« Yanıtla #3 : 31 Ekim 2011, 22:08:38 »
yetkili servis yapıyor komple ses izalasyonu 490tl. Kapı içleri vs. dahil. Ziebertden daha detaylı.
pütür dersen internette Würt marka satılıyor birkaç tüp al, sanayide yaptırt.

http://shop.wurth.com.tr/putur-siyah-500-ml
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2011, 22:09:33 Gönderen: 06onur »
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 15 Kasım 2011, 20:20:54 »
guzel bir konu ama aracı bugunden itibaren 10 yıl kullanmaya niyetliysen tabiki.
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 15 Kasım 2011, 20:56:24 »
bu pütürü arabanın neresinde yapcaz?
ben bu spreyden almak istiyorum ama nereye yapacağım konusunda pek bi fikrim yok açıkçasa.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 15 Kasım 2011, 21:01:14 »
aracın altına metal aksagamlara flan 5 tup al :D
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 15 Kasım 2011, 21:10:06 »
iyide dostum, önder karter muhavaza var. arkasındada egzoz, katalizör falan filan. neresine yapcam bunu. altta net bi etal kısım yokki.
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 15 Kasım 2011, 21:11:49 »
yeni zivt atılmış yola girdim bir kere altı komple zivt oldu ..:)) yanlardaki zivtide gazla temizlemiştim altına çürük engellemesi beleşe geldi :)

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
« Yanıtla #9 : 15 Kasım 2011, 21:21:06 »
yeni zivt atılmış yola girdim bir kere altı komple zivt oldu ..:)) yanlardaki zivtide gazla temizlemiştim altına çürük engellemesi beleşe geldi :)

;D ;D ;D ;D kahkahalarla güldürdü beni. bir de millet küfreder karayollarına. amme hizmeti yapıyorlar da kimse kıymet bilmiyor.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı 35dsn47

• _written by golf mk1 Lovers_
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 15 Kasım 2011, 21:24:59 »
sessizlik sanayide kalite kalite değişiyor benım aracım toplamada kullandığım pütür tüpü 9 lira sadece tabana 5 tüp al fazla falza atsınlar...aracı lifte alıcaklar bide kompresör olcak takcaklar tabancayı bascaklar pütürü ama dikkat edilmeli sadece saç aksam pütürlenmeli
golf mk1 forever

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 15 Kasım 2011, 23:12:55 »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D hahaha koptum yawww adam haklı en güzelini yapmışın  ;)

Çevrimdışı kmlsydm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 15 Kasım 2011, 23:22:40 »

hahahah :D :D yok artık :D

Çevrimdışı barthez

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 16 Kasım 2011, 12:04:54 »
aynısı bu yaz benim başıma geldi  fethiye saklıkent'en patara plajına giderken yaklaşık 10 km lik yeni zift ve mıcır dökülmüş yolu en başta
1. vites sonrada battı balık yan gider 3 viteste bitirdim bu ara dönüşüde aynı yoldan yaptım sonuç daha yeni cilalanmış araba komple mazotla
dıştan yıkandı zift lekesi kalmadı ama davlumbazlar ve arabanın altı komle zift ile yalıtımı yapıldı  :) arabanın o haldeki fotoları var bir şekilde eklemeye
çalışırım.
golf 4 1,8 Highline