Gönderen Konu: Arabanın Altına Pütür Yaptıracam Yardım  (Okunma sayısı 13252 defa)

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
Ynt: Arabanın Altına Pütür Yaptıracam Yardım
« Yanıtla #14 : 16 Kasım 2011, 19:03:59 »
evet bende hiç hız kesmeden 90-100 km hızla 10 km felan gittim..kapı kollarına kadar yanlarda zift vardı gazla kendim temizledim...davlumbazlarda hala zift kalıntıları var :)

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 17 Kasım 2011, 11:51:53 »
sessizlik sanayide kalite kalite değişiyor benım aracım toplamada kullandığım pütür tüpü 9 lira sadece tabana 5 tüp al fazla falza atsınlar...aracı lifte alıcaklar bide kompresör olcak takcaklar tabancayı bascaklar pütürü ama dikkat edilmeli sadece saç aksam pütürlenmeli

Tolga ,
Bilgilendirme için teşekkür ederim.Yanlız kullanmış olduğun bu sprey malzeme türü marka vs diğer bilgileri sende mevcut ise paylaşabilirmisin.
İlgi alaka ve önerilerin için tekrar teşekkür ettim.

Çevrimdışı odyseuss

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 18 Kasım 2011, 10:11:26 »
Bu izalasyon ilemi ne kadar fark ettirir merak ediyorum. :)
VW Sakarya Facebook Sayfası

Çevrimdışı 35dsn47

• _written by golf mk1 Lovers_
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 20 Kasım 2011, 10:47:21 »
dün aldım taban için 2 kutu ayırmıştım yetmiyceğini düşündüm tekrar aldım 2 kutu daha.kutusu 8 lira.oto boyası satan yerlere gidip pütür (flinkot) istemen yeterli.markası şuan aklımda değil ama bugün gidicem yine boyacının yanına orda bakarım.bebeğimin son rötuşları yapılacak pastası yapılacak  :D.....bu malzeme aracı kullandığın yere göre bi ömre sahip.deniz kenarı gibi bol nemli bi yerdeysen eger ve malzemenin uygulanması düzgün yapıldıysa (tüm sac aksama eşit bi şekilde yani suyun vs .nin saca ulaşamıyacağı) 2 sene GARANTİ taban çürüğü gibi bişeyi aklına bile getirme
golf mk1 forever

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 21 Kasım 2011, 08:52:30 »
dün aldım taban için 2 kutu ayırmıştım yetmiyceğini düşündüm tekrar aldım 2 kutu daha.kutusu 8 lira.oto boyası satan yerlere gidip pütür (flinkot) istemen yeterli.markası şuan aklımda değil ama bugün gidicem yine boyacının yanına orda bakarım.bebeğimin son rötuşları yapılacak pastası yapılacak  :D.....bu malzeme aracı kullandığın yere göre bi ömre sahip.deniz kenarı gibi bol nemli bi yerdeysen eger ve malzemenin uygulanması düzgün yapıldıysa (tüm sac aksama eşit bi şekilde yani suyun vs .nin saca ulaşamıyacağı) 2 sene GARANTİ taban çürüğü gibi bişeyi aklına bile getirme

Çok teşekkür ederim.Geç cevap verdim kusura bakma.Bilgilendirme için teşekkürler.Bu hafta sonu inşallah bi mani olmassa yaptıracam.
2 sene az bi zaman değil.  :tamamdir

Çevrimdışı 35dsn47

• _written by golf mk1 Lovers_
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 22 Kasım 2011, 19:00:05 »
bu arada baktım benım aldığım pütürün markasına VENDOR muş...
golf mk1 forever

Çevrimdışı Sesizlik

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 23 Kasım 2011, 10:24:36 »
bu arada baktım benım aldığım pütürün markasına VENDOR muş...

Bilgilendirme için teşekkür ederim.Zaman bulup yaptırdıktan sonra fotoları paylaşırım.İnşallah.Markayı harddiske kaydettim bile.   ;)Yardımların için tekrar teşekkür ettim.