Gönderen Konu: Köpeğe vurdum  (Okunma sayısı 9962 defa)

Çevrimdışı aaa

• Profili Görüntüle
Ynt: Köpeğe vurdum
« Yanıtla #14 : 01 Kasım 2011, 22:24:38 »
çok geçmiş olsun Allah herkesi kazalardan korunsun. çok ucuz atlatmışsınız verilmiş sadakanız varmış.
Savaşı zenginler başlatır fakat fakirler ölür

Çevrimdışı taraftar

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 02 Kasım 2011, 00:14:19 »
çok geçmiş olsun dostum,, ALLAH büyük kazalardan korusun .. bende aracı görünce inanamadım köpeğe vuranları duydumda senin araçta bişey yok .. megane 4 milyar masraf çıkarmıştı arkadaşın .. corsada ise 2 hava yastığı patlamış ondada masraf büyüktü .. maşallah golfe .. köpek için üzgünümm... tekrar geçmiş olsun ....

Çevrimdışı nihilist_deniz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 02 Kasım 2011, 08:56:08 »
geçmiş olsun umarım birdaha böyle olayla karşılaşmazsın  :(

çok geçmiş olsun Allah herkesi kazalardan korunsun. çok ucuz atlatmışsınız verilmiş sadakanız varmış.

Teşekkür ederim arakadaşlar.

çok geçmiş olsun dostum,, ALLAH büyük kazalardan korusun .. bende aracı görünce inanamadım köpeğe vuranları duydumda senin araçta bişey yok .. megane 4 milyar masraf çıkarmıştı arkadaşın .. corsada ise 2 hava yastığı patlamış ondada masraf büyüktü .. maşallah golfe .. köpek için üzgünümm... tekrar geçmiş olsun ....

Teşekkür ederim. Bir çok arkadaştan benzer söylemleri duydum kendimi yinede sanslı hissettim. Harbiden VWnin maşallahı var diyelim. İnşallah hiç kimse böyle durumlarla karşılaşmaz.
Golf: O bir tutku

Çevrimdışı ÜRENCİK

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 02 Kasım 2011, 17:50:07 »
Cok gecmis olsun vurunca sekmistir muhtemelen yoksa verecegi hasar buyuk olurdu.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 02 Kasım 2011, 18:21:03 »
Cok gecmis olsun vurunca sekmistir muhtemelen yoksa verecegi hasar buyuk olurdu.

Teşekkür ederim. Vurma anında hiç hareket etmedi donmuş gibi durdu kaçmadı sonra vurdum sürüklendi. Herşey anlık oldu.

Çevrimdışı Yükselgfb

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 03 Kasım 2011, 10:28:02 »
Geçmiş olsun bu köpek işleri çok sakat cidden arkadaşın da dediği gibi çarpma anında inanılmaz kasıyorlar.2 sene önce vw transportlerla 100 km civarı giderken önüme aniden köpek fırlamıştı ve baya iri bir şeydi çarpmıştım ve ön tampon,sol sis farı kırılmıştı ayrıca sol ön lastik üstünden geçti ve sol kapının altı da yamulmuştu  :o
zaten eski tecrübeli şoförler  köpeğe çarpacağına git duvara çarp daha iyi derler doğru söylemişler   :(
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2011, 10:29:24 Gönderen: Yükselgfb »

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 03 Kasım 2011, 21:07:36 »
Geçmiş olsun bu köpek işleri çok sakat cidden arkadaşın da dediği gibi çarpma anında inanılmaz kasıyorlar.2 sene önce vw transportlerla 100 km civarı giderken önüme aniden köpek fırlamıştı ve baya iri bir şeydi çarpmıştım ve ön tampon,sol sis farı kırılmıştı ayrıca sol ön lastik üstünden geçti ve sol kapının altı da yamulmuştu  :o
zaten eski tecrübeli şoförler  köpeğe çarpacağına git duvara çarp daha iyi derler doğru söylemişler   :(

Teşekkür ederim kardeşim. Ben üzerinden geçmedim vurdum sürüklendi. Ucuz atlatmışım yazılanları okudukça. Umarım kimsenin başına gelmez...

Sana da geçmiş olsun 2 sene geçmiş ama olsun...