evet göründü. fotoğraflara bakarken ağzımın suyu aktı resmen. 41 kere Maaşallah.
öyle sanıyorum ki zaten bitmiş bir çalışma bu şu anda. vakit buldukça resimleri aşama aşama atıyorsun yanılıyor muyum? (aldığın sertifikada aralık 2010 yazıyordu da 2011 içinde bitirmişsinizdir diye düşünerek öyle yazdım)
ellerin dert görmesin. süper ötesi. yalnız benim kafama takılan bir nokta var. araba soyulmadan önce ilk resimde aracın rengi siyah. sonradan çürükleriyle uğraşırken kırmızı? 2 aracın sağlam parçalarından faydalanıp tek araba mı yaptınız? bir detay daha sorayım. helezonlar değişti mi kırmızıya boyandı mı?
elleriniz dert görmesin. helal olsun. sonunu merak ediyorum şimdiden.
çalışma aslında tam olarak bitmedi... sertefikayı arabayı ilk aldığımda çıkarttırmıştım.. daha sonra üzün bir süre garajda yattı.
arabanın kaporta boya motor vs.. bitti toplama işi kaldı onuda vakit buldukça yapmaya çalışıyorum.
araba siyah.. o kırmızı olan kısımlar http://www.metaflux.com/products_selected_2.htm#70-58
metaflux Rust-Safe ile kaplanan bölümler..
Corrosion protection:
Test certificate on corrosion protection according to DIN 50021, DIN 53167, DIN 53210 and DIN 53209; results of the salt spray test after 150, 300, 450 and 600 hours and at coating thicknesses of 35, 58 and 70 µm. Stops penetration/migration of rust at incidental cuts.
çok güçlü bir korozyon önleyici boya diyebiliriz...