koonuu uzamışş gitmişş ne güzelll:) ben yeni bakabildimm:)) öncelklee drag yapmam:) aracı en çok yoran drag dır bence. vtilar gerçekden iyi maknalar. ama onlar önce keşvedilii 306 lar önce keşvedildi. bunların arasında evet en az güç üreten mk3 ler oldu ama bakın bakalım açılmamışş 306 motoru var mı:) vti ların 150 binden sonra motor istedginide bilşyoruz. ama mk3 gtı ölmez konyadaki mehmet abinin aracı 250 binden fazla olması lazım hala taş gibi ne yag yakma ne duman atma nede çekiş düşükşlü var:) bunun herkez farkında zaten araca neyin zararlı neyin yararlı oldugunu bilmek çok önemlii....aldıgımdan beri masraf yapıyorum abfye harcadıgım bütün para helal olsun:) bir tek dereceliye ihtiyacım var onuda muayne vergi filan üstüste geldi kısmet olurda gani abiden alırız inş:) benim mk3 e yaptıklarımın ne kadar etkisi oldugunu merak ettgim için böle bi konu açtım ama bence verimli olucaktır:) benim aldıgım flitre headrs kat iptali. chip 10 hp verdi ama etkisini ciddi ciddi hissetttim:) son denemmemde 235kmda gördüm orta susrcununda sökulmesi lazım aslında ama bakalım kısmett:)
bunun dışında golfleriinn parladıgını hepimiz görüyoruz vtilarıda gömer 306 larıda gömerr:) GTİ ölmez öldürür:)