Abi bnm içinde can içinde sorun olmaz ama ouzhanla konuştum Gebzeden gelecekler varmış 4. gün olursa sıkıntı olur 3e göre ayarladık dedi. Sanırım günü değiştiremiycez. Emrah sen 3. gün olan işlerini 4e atabilirsin belki?
bugunn yapalımm o zmann hadii kalkııınn ::=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
herrkez burda pinekliyoo baksanızaa :=) mangal filan hikayee maksat birlkde olmakkk herkeze uyması lazım.=)
Bence tekrar son karara baglansin da gelmek isteyenlerde ona gore haraket edip kendini ayarlasin 1 veya 2 gun kaldi dimi belirlemek lazim
aynen altan diğer arkadaşlara gerekırse telden ulaşalım durumları anlatalım hangisi olsun derse çoğunluk ona gore ayarlayalım .
Ben ouzhanla konustum gebzeden arkadaslarla gelicem gün degisirse sıkıntı olur dedi. Emrah siz sat 1de degilde 4-5 gibi gelemezmisiniz. Mangala bekleriz
Emrah saglık olsun kardeşim kısmet degilmiş. Bidahaki bulusmada gorusurus ins. Ama olurda vaktin kalirsa mutlaka ara gec saate kadar takiliriz muhtemelen gelebilirsin belki.