Arkadaşlar merhaba,
Bayram tatilini fırsat bilerek 3 günde izin alarak bir hafta memleketim olan Samsun'a gideyim dedim. Fakat aracım Gerede'den sonra biraz tuhaflaştı. Seyir halinde giderken ayağımı gazdan çekince araç öne yığılmaya, gaza bastığımda ise aniden öne doğru fırlamaya başladı. Bi bakayım diye tesisin birisinde durdum, tabii durmak denilirse. Aracım otomatik vites olduğundan dolayı araç kendi kendine hızlanıyor. Devir 1500 - 2200 devir arasında oynuyor. Yola çıkmadan 2-3 gün önce boğaz kelebeği ve adaptasyon yaptırmıştım. Aracı stop ettim ve tekrar çalıştırdım devir 4000 devire çıktı sonra 1500 - 2200 devir arasında araç kendi kendine gaz vermeye başladı. Samsunda Wossa diye bi servise gittim adamlar baktı baktı bişey bulamadı. Kutup başını çıkardılar ve geri taktılar sorun çözüldü.
Sizce sorunum ne olabilir. Malum daha Gebze'ye geri dönücem. 700-750 km yol yapıcam. Yolda kalmak istemiyorum. Yardımcı olun lütfen. Şuan Samsun'dayım. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen telefon numaralarını mesaj olarak göndersinler.