Nizam , Afyona gidecektimya , gittim , şuan afyondayım , o arkadaşın tanığı motorcuya gittik , motoru dinledi dinledi dinledi , o sağlam bu sağlam şu sağlam dedi , ama değişik bir ses var dedi , bir de benim turbo ayar istiyormuş , o ölmüş galiba , ve araba yağ atıyor , burada da sabah çalışmıyor gibi birşey , yağ da atıyor , dediler söküp bakacağız , sonra belli olacak , bende söktürmedim , dedim sökülmüşken a dan z ye yaptırayım , o yüzden araştırmaya girdim , sürpriz problemler hariç kaç para gider araştırmaya girdim,yani gidecek parayı ayarlayıp , s onra sokucam sanayiye ve dört dörtlük yaptırıcam , yani şuan problem ne bilemiyorum bile , ustası da bilmiyor , söküp bakacak , bir sekman için açtırmayım dedim , problem daha büyükse yarıda kalmasın diye düşündüm .Yani gömleklik kapaklık yataklık bir durum varmı onu bile bilmiyorum . Dedim oradaki arkadaşlara turboyu yaptırayım , turboyu yaptırma daha iyi dediler , yaptırırsan daha çabuk yer motoru dediler , böyle sıkıştırmadan idare et dediler. Bu arada 500-600 km yol yaptım , bir kere bile yağ ışığı yanmadı.