merhabalar arkadaşlar uzun zamandan beri 98 aee aracımın rolanti dalgalanması stop etme direksişyonu çevirince stop etme klimayı açınca devir dalgalanması hatta camları açarken bile stop etmesinin sebebini bulduk kısaca anlatim bayramın ikinci günü yola çıktım bi baktım hararet yükseldi hemen sanayiye çektim devir dayim su pompası iflas etmiş o arada usta onu değiştirirken konudan bahsettim stop etmesinden falan tamam bakarız işim bitince dedi neyse devirdaimi hallettik harareti hemen farkına vardığım için conta falan çıkmadı başıımıza bi zarar gelmedi arabaya şimdi gelelim asıl meseleye stop sorunu makinaya bağladı aracın voltaj dağılımında dengesizlik gördü distiribtörü açtı tevzi makarasını çıkardı tekrar kapattı distribitörü eliyle yavaş yavaş çevirerek ayarladı arabanın gürültülü çalışması birden durdu bi bak bakalım direksiyonu çevir dedi çevirdim düzelmiş rolantide en ufak bir dalgalanma yok direksiyonu çevirdiğimde stop etme yok camları açınca gaza geçince hiç bi sorun kalmadı avans ayarını yapamamışlar kelebekle falan alakası yok bunun dedi bi problem yok dedi saolsun halleti valla seni internetten herkese sölicem dedim hoşuna gitti şimdi size ustanın adresini viricem istanbul ümraniye sanayide alemdağ caddesi üzerinde yolun en sonundaki dükkan benzincinin yanında kalıyo volkswagen özel servis adı aydemir oto ilgilenen ustanın adı talip usta giden olursa şileden seyfi dersiniz herkese geçmiş olsun araç on numara oldu tavsiye ederim kelebek boğazı deişssin diyen ustalara inat değiştirmedim 6 aydır böle geziyorum ama en sonunda çözdük valla