haklısın valla dün 99 model megane 2.0 RXE aldım bu gun hafif ön takım artık 4 tane 2500 - 3000 km yapmış çok iyi durumda çıkma lastık artı kaput kilidi filan derken bi baktım 600 TL çıkmış cebimden ikinci el araba alıyosan hele 8-10 yaş ve daha üstü sanayicilerle kanka oluyosun valla ama masraflar hariç en güzeli sıfır almak, inşallah bununla az masraflı 1-2 sene geçirip başarabilirim....
canerr çok güzel söylemişsin de ben bu arabayı binicem diye aldım yaptığım masraf 4 bin tl oldu sadece boğaz kelebeği için arabayı satarsam yazık günah arabayı aldım sadece aklıma gelenleri sayıyorum bak, triger set,baskı balata,cam flimi,silecekler,2 kere yağ değişimi, 2 kere yağ filtresi değişimi,polen fitresi,hava filtresi,4 tane sıfır lassa impetus revo lastik,motor 3kez mtoor koruyucu ile yıkandı,sıfır lpg,anten,jant kapakları,debiaj teli,....bak bunlar sadece aklıma gelenler ben bu aradaba bukadar masraf yapmışşım çiçek gibi tertemiz vuruğu kırıgı çürüğü olmayan arabamı niye satyıyım hemde özel üretim 75 bg değil 101 bg ama comftline heeh birde yurt dışından getirttiğim pioneer teyp bi boğaz kelebeği için arabamı satıcaksamm benim arabama ben çok fazla fiyat çekerim zaten satmam bukadar temizini birdaha bulamaya bilirim şimdi ben bu araba 5 sene binmiyimde napıyım
orca aracın hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler kardeş.
kardeş lpg hangi marka? ben atikerin kırmızı enjektörlerlerinden 2 ay çektim orcada bu sorunu bilir boğaz kelebeği dediler, lambda sensörü dediler hepsi boş bizim araçlara horizon tip enjektörler uygun (siyah olan) ondan takıldı şimdi maşallah saat gibi. bilgin olsun!
HELAL OLSUN daha ne diyeyim ki vw sevdası bu başka bişeye benzemez
ben kendimi hasta sanardım sen daha betermişsin yapma kendini bitirirsin dedi bi tamirci kardeşim