abi arabanin yandan resmi varmi ne kadar basik merak ettim
Pek resim yok bu var bu da pek doğru bir açı olmamış biraz daha yandan çekilse iyi olurdu.
bilmeyenler konuşur onlara bakma sen
Burada bilmeyen konuşur derken beni mi kastettin? Eğer öyleyse hiç hoş birşey olmadı. Zaten baştan kısa tecrubeme dayanarak diye yazmıştım. Bilmemek ayıp değildir ama ne kadar bilirsen bil bir bilgin gibi davranmadıkça bununda hiçbir değeri kalmamaktadır. Haa bana değilse sözünüz benim de size değildir sözüm.
Ben taktır veya taktırma diye 1 kelime ettiğimi göremedim. Sadece yaşadığımı aktardım. Bizim yollar avrupa standartı yol değil bir kasis yapıyorlar gelişi güzel yüksek göbekten küt diye ses gelinçe içim gidiyor, yolda öyle bir çöküklük varki önden vurmamak kaçınılmaz oluyor, sonuçta ailesi varsa aile ile biniyorsun virajlarda tek duyduğumuz lastik sürtme sesi. Ve ister inanalım ister inanmayalım en son 5 kişi bindiğimizde çok samimi söylüyorum yola konulan tersten girilmeyi engelleyen kapanlara takıldım. düz değilde çarpraz gitseydim belkide alttan bana ciddi sorun yaratacaktı takılarak allahtan düzdüm sadece tak diye ses geldi. Sebebi kapanın hemen ardında yağmur suyu giderinin olması o çukurluk yüzünden takılma sebebim. Neys ben yaşadığımı anlattım. Kararı arkadaşımız verecek. Belki de arkadaşın aile olayı olmayacaktır ki bende olmasa bende indirme taraftarıyım çok hoş gözüküyor. Durumuna göre artıları eksileri koyacaktır. Dip toplam hangisi ağırsa onu yapacaktır. Kırıcı bir söz söylediğimi düşünmüyorum ama sürç-i lisan ettiysek affola.