evet mondeo da kullandım passat da, şimdi de audi a4 kullanıyorum
mondeo sınıf olarak passatın sınıfında da olsa vw de dengi boradır.Ne passat kadar konforlu ne de passat kadar iyi parça kalitesine sahip ne passat kadar prestijli ne passat kadar kolay satılan bir arabadır. 145 hp lik atmosferik motoru 150hplik passatın yanında ezilir büzülür.Çok daha fazla yakıt tüketir, bir üst vergi dilimine girer.2001 model bu parayı eder mi diyorsanız, benim gözümde eder.Ama 2001 model boyasız araç aramaya kalkarsanız piyasa limitlerinin üstüne çıkmak durumunda kalırsınız.Bu yaşta boya falan normal, yeterki araç temiz olsun.26-27 civarına bulabileceğinizi tahmin ediyorum.Şuanda mondeo kullanan 2 yakınım var, basit bir kazada airbaglerin açılması, yüksek tüketim, sık sorun çıkartması benim gözlemediklerim.Ha o paralara 2 aracı da almam orası ayrı
bence başka bir siteden yorumunu paylaştığıız arkadaş kuzguna yavrusu şahin misali.Öyle insanlar vardır, her sahip olduğu arabayı diğerinden iyi olarak lanse eder.Yüksek model de alabilirsiniz ama o paralarda yüksek model beraberinde yüksek segmenti getirmeyecektir.Her zaman daha düşük model ama yüksek segment araç bence daha mantıklı.