Selçuk abi ve Abdullah abi ile görüştüm Abdullah abi yoğunum ama gelmeye çalışcam dedi selçuk abinin de işi varmış ama o da gelmeye çalışcam dedi.mekan konusuna gelince sapanca taraflarına gidip git gel 30 lira gaz yakmayalım ( benim araba 18 janttan dolayı lpgde 290 tl yakıyo söylemesi ayıp ) bu taraflarda bi yer olabilir.saklı göl fikri güzel hem park imkanı olur hem de cafe ve mangal yapma imkanı olduğuna göre cafede takılırız veya mangal yapmaya kara verirsek mangal yaparız.orası dışında avm olabilir ama hafta sonu avmler full çakılı olcağı için park sorunu yaşayabilirz ayrı ayrı yerlere yanaştıktan sonra da bi anlamı yok zaten ben de saklı göl diyorum diğer arkadaşlar da fikrini belirtsin netleştirelim işi.saklı gölün internet sitesinden baktım mangal yeri güzele benziyor mangal ve semaver çay imkanı sağlıyor erzağıda sanırım kendimiz almamız gerekiyor eğer hava güzel olursa mangal yaparız http://sakligol.com/acik-alan
Sanırım gizlibahçe de hemfikiriz. tarih konusunda bu pazar net mi?
Talha saklı gölün bi kendi mangal alanı var oturma alanı,mangal ve eti dışarıdan getiremiyorsun onlar veriyor sen pişirip yiyosun sadece suyun karşı tarafına ise cüzzi bi ücretle geçiliyor orda herşey serbest etide mangalıda kendin getiriyosun normal bi su kenarı yani benim bildiğim bu kadar.Bu arada bayadır konuşamadık en son forda binidun hayırlı olsun Vw nin rahatına alışanı öyle her araba kesmez
Arkadaşlar tam olarak ne zaman buluşmayı düşünüyoruz? 20 simi 27 simi? ben pek anlayamadım