sabah sabah uyuz etti adam ya, hayır hep de böylesi buluyor, sırf bunun gibiler yüzünden hesap kapatıp yenisini açtım, daha da bitmiyor arkadaş.2000 model focusuna 22bin yazıp benim audiye takas yollayan mı dersin, yazdığın fiyatın 2-3bin aşağısını teklif edince pazarlık ettiğini sananlar mı dersin.En son kışlık lastiklerim satılık biliyorsunuz, adamla geçen diyalog;
-selamlar
200 tl olurmu
-olmaz
-neden olmasın arkadaşım ya
30-40 tl takmasına vereceğiz balanstı vs derken sıfırıyla ne fark kalıyorki
sıfırı 12 taksit veriyorlar hem garantili hemde yol yardımı hediyeli
tabiki neticede mal senin ben sadece realiteyi hatırlatmak istedim
iyi satışlar
-arkadaşım git onu al o zaman, ben burada kar amaçlı bir satış yapmıyorum.kumho, petlasın çıkmasını değil 4000 kilometre kullanılmış pirelli malı satıyorum.bırak da 700 lira verip kullanamadığım mala bi değer biçeyim.takmayla balansa ayrı para alındığı nerede görülmüş vereceğin 20 lira para allasen, bizi bir şey bilmiyor sanma.yol yardımı kartı bunun da var çok kafaya taktıysan.
-hayırdır dövecek gibi konuşuyorsun
sana kibarca kendimize göre açıklama yaptık
ne çocuk azarlar uslubuyla konuşuyorsun
sen 700 tl verdin kullanamadın diye millet bildiğini söylemeyecekmi sen 2010 yılında almışsın yol yardım paketini ömür boyu sandın herhalde bitti işte 2010 yılı ayrıcı nakit para her zaman kıymetlidir kredi kartına bilmem kaç taksite benzemez
hayret ya düşündüklerimizidemi söylemeyeceğiz adam azarlar gibi konuşuyor
al malının hayrını gör
-"neden olmasın arkadaşım ya" ile üslubun bozulmaya başladığı an bu cümledir, ne ekersen onu biçersin.sen çocukla konuşur gibi arkadaşım dersen, burada ölücülük yaparsan,o da seninle çocuk azarlar gibi konuşur.alıyorsan alırsın almıyorsan 400-500 lira fazladan kredi kartına "taksitle" verir, yol yardımını da alırsın bana bunu durduk yere niye anlatıyorsun?beni ilgilendirmiyor senin cari hesapların.
sonrasında kullanıcıyı engelle butonuna basılır.Önceki aracımı satarken 24bin lira yazmıştım, 18 lira teklif eden ısrarcı biri vardı," sen bilirsin sıfırı kaç para sanki, bu paraya satarsan beni ara,mümkün değil bu paralara satman"dedi.Almıyorsan alma, neden şurada bu para orada bu para sıfırı bu para muhabbetine giriyorsun, benim malımın bir fazlasını görmesen zaten kafa ütülemezsin.Aynı görünen 2 malın içinden, kaliteli olanı ucuz olanın fiyatında almak peşinde insanlar.