mrb.arkadaşlar. öncelikle 10 yıldır hayal ettiğim,haziran ayında aldığım golf aracımla beraber aranızda olmaktan mutluyum.satın aldığımda herhangibir bildirim yada resim paylaşmadım ama 5 aydır sizleri takip ediyorum.öncelikle herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. sadede geliyorum. klasik fsi durumu epc uyarısı tam olarak hangi durumlarda yanıyor.benim bildiğim farklı yakıt ve deponun dibinde kullanmak vs. gibi. fakat ben aracımı aldıktan 2 bin km. sonra yağ değişimini yaptım ve arada yanan epc yi çok önemsememiştim çünkü aldığımda yetkili servis güzelce baktı gözü kapalı aracı al dedi.önceden de epcyi az çok biliyordum.yağı değiştikten sonra kafam rahat olsun dedim bir de bosch car service'e uğradım.bilgisayara bağladılar fren müşürü-şalteri şeklinde uyarı ayrıntısı vardı, fakat abs yada frenin direkt çalışmasını engelleyen bir durum değilmiş.fren balataları değişirken fren müşürü de değişmesi gerekiyormuş, unutulmuştur dediler.abs devreye giriyorsa sorun yok dediler.ben de orda acele karar vermedim.daha fazla araştırayım dedim ama sizlerin fikrini almak istedim.5 aydır frenlerim iyi fakat gereksiz yere sök tak işine girmek istemiyorum.maliyeti az, 50-100 tl gibi ama ne dersiniz.fren müşürü ömrü nedir ve müşür yenilenirse ve hala epc yanarsa yalnız yakıt farklılığından mı yanar? yakında büyük ihtimalle müşürü değiştireceğim ama bu tip bir durumla karşılaşan var mı acaba? aracım 2005 mid.93 bin km.de. teşekkürler.