Sevgili abilerim-kardeşlerim; birçoğumuz için kapalı kutu olan yay-lastik-jant sorunsalına çözüm bulalım istedim. Spor yaylar ile ilgili olumsuz olarak " basket topu gibi zıplamaya hazır ol, konforu unut" gibi olumsuz yorumların yanında, iyi seçilmiş marka ve ebat ile "yol tutuşun iyileşeceği, konfordan da çok kayıp yaşanmayacağı, görsellik olarak aracın daha hoş duracağı" yönünde yorumlar var.
Spor yaylar ile ilgili kendimi inandırmak istediğim ve mantıklı gelen kısım olumlu bölümleri.. Nedenine gelecek olursak piyasada birçok marka ve birçok yay ebadı var (ebattan kastım aracı yere yakınlaştırma 30 mm - 40 mm gibi). Mutlaka seçeneklerimiz arasında Sert application yanısıra daha yumuşak ve tamamen görsellik içeren konforu çok fazla etkilemeyen Soft application larda vardır. İşte bunu hangi marka ve hangi yay ölçüleri ile elde edebiliriz? Ben bunun peşindeyim
Lütfen yorumlarınızda; "spor yay ile uğraşılmaz git coilover al" veya "orjinal helezonunu kestir" gibi yorumlar yapmayın Araç hepinizin bildiği üzere 1998 model golf 3
sportline
Benim kafamdaki jant ölçüleri : 16 inç önler 7.5 ofset, arkalar 8.0 ofset.. lastik yanak ve taban genişliği konusunda da sizden yardım bekliyorum
Aracın jantlar buna benzer ve Yay takıldıktan sonraki formu da buna yakın olabilir;