kemal senin bu forumda görmeden diğer konuda sordum aynı soruyu. piano black i ben istanbulda araştırdım tüm dış mat siyah olan yerler piano plack olması hatta aynaların ordaki siyahlıklarda piano black olcaktı 400 500 lira arası fiyat aldım. yapan yer işinin ehli biyerdi. gti kullanan arkadaş nerde yaptırdı nasıl yaptırdı ? düşünüyorum bende ama kısa vadede başka planlarım var uzun vadede düşünebileceğim bişey. kemal kutu içi hava filtresni kn yapıcam. ilerde param olursa dış hava filtresne geçicem ama kutu içindeki kağıt hava filtesi yerine kn koton hava filtresi kullanınca performansta değişme oluyormuş diyorlar:d denemekten zarar gelmez diyerekten siparişini verdim. bi kere alıyosun 1 milyon km garantisi var 50 bin km de bir temizliği yapılıyor değiştirme derdi yok zaten 2 3 bakımda değişen hava filtresiyle farkını kapıyor.. ben nie bu kadar çok konuşuyorum ya:d
o değilde hocam bu jantların üst kapaklarını söktüm çok değişik durdu araç sende bir dene isterseni, çelik olduğu belli oluyor
Antene dokunmadan böyle yapılırsa çok hoş olur bence, plastik geçmeli birşey.