Aracınız 180HP. buyuk ihtimalle sık sık gazlıyosunuzdur. benim de olsa bende sakin kullanmazdım, kullanamazdım. cok basma sonucu yağ yakma su eksiltme gibi problemler ortaya cıkabilr bence. benim aracım 1.6TDI ama cok sık 180-190 gormeye baslayınca e-6 da bi gün bi farkediyorum ki su eksiltmiş. allaha şükür 15bin bakımına girdim yağ eksiltme yoktu cok fazla. ama ne bileyim yani guclu bi motoru olan aractasınz. 7 saniyede 100km ye çıkıyosunz. bırakın da yağ yaksın biraz
Sayın @AG0463
çok doğru tespit...
şeytan dürtüyor... basıyoruz...
selam , iyi dileklerin için teşekkürler. aracım 5000 kmde, yağ yakma sorunu şöyle oldu, 2 hafta içinde 2 defa yağ ikazı verdi, ben de servise götürdüm, lifte kaldırdılar ve aracın altında yağ sızıntısı tespit ettiler, sorun mekatroniktenmiş, garanti dahilinde değişti, şu anlık bir sorun yok, parça değiştikten sonra 1000km fln yaptım ikaz vermedi.
Sayın Orbay,
Cevap için teşekkürler, ben de zaten 15.000 bakımında kayıt altına aldıracağım. TAMAŞ telefonda "Almanya için raporlamamız gerekiyor" dedi.
Belki bende de sizinki gibi bir sorun vardır. Çünkü her 3.000 km de 1 lt yağ tüketti.
Saygılar,