Gönderen Konu: lütfen yardım  (Okunma sayısı 2347 defa)

Çevrimdışı ercanuzun06

• Profili Görüntüle
lütfen yardım
« : 19 Kasım 2011, 21:30:43 »
iyi gunler arkdaslar arabamda son 3 gundur olan bir arızayı danışmak istiyorum araba seyir halinde veya durur konumdayken kaloriferi açtığım zaman 2-3 saniye kalorifer boruları bi duman çıkartıyor ve 2-3 saniye sonra kesiliyor bu durum beni tedirgin ediyor acaba ne arızası olabılır bılen arkadasların yorumunu beklıyorum saygılar

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
Ynt: lütfen yardım
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2011, 21:45:26 »
koku varmı ?
H.G WORKS

Çevrimdışı aykuttuncer

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 19 Kasım 2011, 21:46:20 »
duman dedıgın yanık dumanımı toz dumanımı eger toz dumanı ve koku varsa polen filtrene baktır

Çevrimdışı ercanuzun06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 19 Kasım 2011, 22:59:28 »
Toz degil bildiginiz eksoz kokuu gibi agir bi koku geliyor duman
Toz dumani degil aracim dizel bildiginiz egzoz dumani gibi 2-3 saniye atip duruyor

Çevrimdışı suskun

• Volkswagen Türkiye
  • Hamit GÜLSOY
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 19 Kasım 2011, 23:06:20 »
şimdi şöyle bişe geliyor aklıma yakın zamana bakım yaptırdıysanız ve antifiriz koydularsa ve kalorifer peteğinizdede çatlak vs varsa o çatlaktan sızan antifirizli su yada antifirizin buharlaşmasından dolayı geliyo olabilir yani kalorifer peteğine radyötörüne  baktırmalısınız
birde bi sorum daha var araç su eksiltiyomu dikkat ettinizmi
yada ayak bölgenizde paspas yada taban halısında vs ıslaklık varmı yada oldumu hiç ?
H.G WORKS

Çevrimdışı ercanuzun06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 19 Kasım 2011, 23:55:13 »
evet arabam su eksıltıyodu ben en son olarak kırmızı antıfırız koydum yapmyıdo 1 aydır ama arıza yoktu 2-3 gundur olmaya baladı aracımda sankı eksoz dumanını ıcerı atıyor aynen oyle bı durum vardı arabada... arabamın paspaslarında herhangı bı ıslanma olusmuyor saygılar