.. mrb . siteye üyeliğim gerçekleşti ve aranıza katıldım. ortalama 1 haftadır üye olmayı bekliyorum. konuları takip ettim ve sitenin güzel bir site oldugunun,golfcülerin ortak sorunlarının neler oldugunu gördüm...2001 model - 1.6 comfortline- 'LACİVERT'
aracımın sahibiyim. Sivasta yaşıyorum. Aracımı seviyorum konularda belirtildigi gibi sürüş keyfi,konfor gayet güzel..2001 yılında ilk defa gördüğümde ''acaba Golf 4 sahibi olur muyum ?'' diye kendime sormuştum bu ilk arabam
Fakat bir konuyu acele ile size açıp ,bana yol göstermenizi bekliyorum.. işten geldim gece boyu yazmanın hayalindeyim..
aracımı aldım kullanırken bir gün petrole girdim akıt almaya. yakıtı aldım. ana yola giriş yaparken 1. vitese taktım. ayagımı debriyajdan çekip yola çıkarken bir ses geldi ve aacım yürümemeye başladı. stop edip yeniden marşa bastım çalıştı fakat 1. viteste kalkış yapamadım. 2. viteste denedim ama yürümedi. tanıdıgım bir ustayı aradım. AKS bilya dagıtmıştır abi dedi.direksiyonu tam sol yap dedi yaptım. arada körüğün ordan yağ attıp-atmadıgını sordu siyah gress yağı atmıştı. aks bilya dagıtmış dedi. çekici çağırdım servise götürdüm. orjinal parçanın ellerinde olmadıgını 3 gün sonra gelecegini söylediler. bende dışardan orjinal parça aldım ve taktırdım. ortalama 2 ay kadar bindim. herhangi bir sorun yoktu. bir gün yine kırmızı ışıkta durdum. aracımla 1. vitesle kalkış yaparken aynı ' pat' diye bir ses geldi. sağa çekip kontrol ettiğimde yine aynı yerin bilya dağıttığını gördüm.. bu sefer orjinal parça bulamadıgımdan yedek bir sol-iç aks başı aldım ve taktırdım.
1-forumda okudugum kadarıyla çok fazla aks başı bilya dağıtma sorunu yok. bunun sebebi ne olabilir ??
2- aracın muayene kağıdında '' ön stabilizatör hasarlı '' şeklinde yazılmış hafif kusur verilmiş. AKS ile stabilizatör arasında ilişki varmıdır ??
cevaplar için tşk ederim .. sağolun..