öncelikle hayırlı olsun üyeliğin. Allah kaza bela vermesin. aracınla mutlu huzurlu uzun yıllar geçirmeni daha iyilerininin nasip olmasını temenni ederim.
valla aklıma ilk gelen rot balans oldu. ama ona da baktırmışsın. jantlarda bir eğilme olabileceğini düşünüyordum. ama balans tuttuysa sorun yoktur herhalde. aracın lastiklerine rotasyon uyguluyor musun bilmiyorum. ya da en azından yaşadığın iki olay arasında rotasyon uygulamış mıydın? eğer rotasyon zamanı geldiyse yapmayı düşünebilirsin. sıkıntı çıkaran parça janttan olabilir mi diye şüpheleniyorum hala. (rot-balansta bir şey çıkmamış olmasına rağmen)
abi bu gün farklı bi ustaya gittim. denge kolundan olabileceğini söyledi. daha önceki ustalar da denge kolu,Z-rotu,takozlar ya da aks somunun iyi sıkılmamasından kaynaklanır dedi. olmazsa bu saydıklarımı teker teker para oldukça değilcem.. yolda kalmak kadar kötüsü yok.
bu gün de akü sorunum çıktı hakkımızda hayırlısı..
15 gün kadar önce marşa bastıgımda ses bile çıkartmadı. ilave kablosu ile çalıştırdım ve sanayide 1 gece boyu şarjda kaldı. 15 gündür sorun yoktu ama bu gün iş çıkışı marşa bastıgımda çalıştırmadı. ilk şarjın bittiğinde araçta eletrik kaçağı varmı diye baktırmıştım yoktu. aküyü de yeniliycem