Gönderen Konu: ...ÖNCE MRB...sonra sol-iç aks başı bilya dağıtma sorunu..  (Okunma sayısı 26433 defa)

Ynt: ...ÖNCE MRB...sonra sol-iç aks başı bilya dağıtma sorunu..
« Yanıtla #42 : 03 Aralık 2011, 13:41:20 »
merhaba bir sabah kalktım aracımın kontağını çevirdim ABS ikazının araba çalışınca sönmesi gerekiyo sönmedi bende arıza olduğunu düşünerek birkaç yere gösterdim bilgisayara bağladılar ABS pompasının  bozulduğunu yada iptal olduğunu söylediler sonra garanti olsun diye yetkili srvise götürdüm ordada bilgisayara bağladılar ve aynı şeyi söylediler ve değişiminin 1500 lirada fazla tututuğunu öğrendim sonra bir oto sanayi sitesinde küçük bir elektirikçiye gittim arızayı tarif ettim ve adam yine aynı problem dedi yani daha öncede aynı sorundan gelen olmuş ve akünün yanındaki ana sigorta kutusunu kaldırıp baktığında ana sigortalardan iki tanesinin yandığını tespit etti ve 1 tl ye alıp yenisini taktık ve ABS şakır şakır çalışıyo

Çevrimdışı adige_60

• mk4 unutulmazımsın.. mk6 yeni heyecanım :)
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: golf 6- 1.6-Trendline-Siyah (2009)
« Yanıtla #43 : 03 Aralık 2011, 18:00:29 »
merhaba bir sabah kalktım aracımın kontağını çevirdim ABS ikazının araba çalışınca sönmesi gerekiyo sönmedi bende arıza olduğunu düşünerek birkaç yere gösterdim bilgisayara bağladılar ABS pompasının  bozulduğunu yada iptal olduğunu söylediler sonra garanti olsun diye yetkili srvise götürdüm ordada bilgisayara bağladılar ve aynı şeyi söylediler ve değişiminin 1500 lirada fazla tututuğunu öğrendim sonra bir oto sanayi sitesinde küçük bir elektirikçiye gittim arızayı tarif ettim ve adam yine aynı problem dedi yani daha öncede aynı sorundan gelen olmuş ve akünün yanındaki ana sigorta kutusunu kaldırıp baktığında ana sigortalardan iki tanesinin yandığını tespit etti ve 1 tl ye alıp yenisini taktık ve ABS şakır şakır çalışıyo

geçmiş olsun ucuz kurtarmıssın ne mutlu :)

Çevrimdışı mfk58

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 25 Şubat 2012, 00:15:45 »
Merhabalar... adige_60 kardeş öncelikle gecmis olsun. Akü alacaksan Sivas'ta yeni sanayide camiinin oralarda biryerde Varta bayiisi var. 20 lirA kadar fark var diğer akulerle arasında ama kesinlikle deger.  Normal akuler 3 yıl gidiyor Varta 7-8 yıl gidiyor. Ben önceki aracıma delphin almıştım 2 yıl ancak dayanmıştı. Bir arkadasın 2004 golf5'inin akusu ilk defa bitince neymiş bu 8 yil giden akü diye baktık ki içerisinde Varta akü var.  Benim golf4'un akusu bitince hemen vw servise sordum Varta akuye 320 lira dedi. Bende 110 liraya celik aku aldım. Gecenlerde Varta bayiisini tesadufen gordum. Bayiide varta akü 130 liraymış. Hala almadiysan Haberin olsun...

Çevrimdışı adige_60

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 25 Şubat 2012, 09:40:04 »
aldım mfk58  aküyü.. yiğit akü bayine gittim eski aküyü söktü akıllı akü diye bişi taktı,para vermeden hallettim.. şükür taş maşallah. ama varta aradım keske almadan önce yazsaydın. 160 dediler kayseride..  tşkler yinede

Çevrimdışı kralterekeme

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 29 Şubat 2012, 23:38:39 »
bi kaç gün önce benim araba da sol aks lalesini dağıttı yaptırdım şükür de bu sorun böyle kronik mi oluyor acaba

Çevrimdışı adige_60

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 01 Mart 2012, 00:21:42 »
bi kaç gün önce benim araba da sol aks lalesini dağıttı yaptırdım şükür de bu sorun böyle kronik mi oluyor acaba

forumda  çok aradım ama  sadece benim arabada  kronik sanırım. geçmiş olsun

Çevrimdışı kralterekeme

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 01 Mart 2012, 00:55:09 »
teşekkürler.. Tokattasınız sanırım sizde sizin maliyet ne kadar oldu kıyas açısından soruyorum ben ilçede yaptırdım da

Çevrimdışı adige_60

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 01 Mart 2012, 15:21:51 »
teşekkürler.. Tokattasınız sanırım sizde sizin maliyet ne kadar oldu kıyas açısından soruyorum ben ilçede yaptırdım da

bir yan sanayi aks başı+körük vardı 70 dedi.  orjinali sordum 90 dedi. parçacıdan aldım  orjinali serviste taktırdım. 30 da işçilik aldı 120 tl ye mal olmustu..
ben  birşey merak ediyorum.sizin aracın TuvTürk   muayne kağıdının altında hafif kusur  olarak '' Ön stabilizatör hasarlı ''  ibaresi varmı acaba. bakma imkanınız varmı ?

Çevrimdışı kralterekeme

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #50 : 01 Mart 2012, 17:00:04 »
Yok öyle dediğiniz gibi bi yazı. Ben 150 liraya aldım taktırma falan 180 e mal oldu iyi yedik kazığı desene

Çevrimdışı adige_60

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #51 : 02 Mart 2012, 08:23:09 »
Yok öyle dediğiniz gibi bi yazı. Ben 150 liraya aldım taktırma falan 180 e mal oldu iyi yedik kazığı desene

ok baktığınız için tşkler. öyle düşünme yolda bırakmasın feda olsun. sağlam olsun   ben orjinal taktırdım  ilk seferde. 2 ay sonra tekrardan bilya dağıttı.  şu an yan sanayi var.pazar günü bilya dağıttığından 1 yer açıktı onda da yedek parça vardı mecbur kaldım. 70+10 lira da 2 seferde orjinal olmayan parçaya vermiştim.. tşkler