merhaba bir sabah kalktım aracımın kontağını çevirdim ABS ikazının araba çalışınca sönmesi gerekiyo sönmedi bende arıza olduğunu düşünerek birkaç yere gösterdim bilgisayara bağladılar ABS pompasının bozulduğunu yada iptal olduğunu söylediler sonra garanti olsun diye yetkili srvise götürdüm ordada bilgisayara bağladılar ve aynı şeyi söylediler ve değişiminin 1500 lirada fazla tututuğunu öğrendim sonra bir oto sanayi sitesinde küçük bir elektirikçiye gittim arızayı tarif ettim ve adam yine aynı problem dedi yani daha öncede aynı sorundan gelen olmuş ve akünün yanındaki ana sigorta kutusunu kaldırıp baktığında ana sigortalardan iki tanesinin yandığını tespit etti ve 1 tl ye alıp yenisini taktık ve ABS şakır şakır çalışıyogeçmiş olsun ucuz kurtarmıssın ne mutlu
bi kaç gün önce benim araba da sol aks lalesini dağıttı yaptırdım şükür de bu sorun böyle kronik mi oluyor acaba
teşekkürler.. Tokattasınız sanırım sizde sizin maliyet ne kadar oldu kıyas açısından soruyorum ben ilçede yaptırdım da
Yok öyle dediğiniz gibi bi yazı. Ben 150 liraya aldım taktırma falan 180 e mal oldu iyi yedik kazığı desene