Gönderen Konu: Tavan Sarktı :(  (Okunma sayısı 7820 defa)

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
Tavan Sarktı :(
« : 21 Kasım 2011, 10:36:49 »
Arkadaşlar merhaba, arabayı almadan önce tavanda hafif bir döşemede sarkma vardı. Şimdi ise antalyada olduğum için yazın aşırı sıcaktan tamamen sarktı. ıslak bez ile silmişler daha önce oda doğal olarak sarkmasına neden oldu. Bildiğiniz güzel bir yer varmı? bu işi ehline uygun güzel yapabilecek. Döşemeci çok var ama herkesin ustalığı bir değil. arabayı sürerken tavan başıma değiyor. O derece tamamen sarktı yani gerisini siz düşünün. :(

Bu konu açıldıysada özür dilerim. Bu moral bozukluğu ile hemen yazdım.
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
Ynt: Tavan Sarktı :(
« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2011, 11:15:45 »
tavanın kople dosemesıni degistir bence . Cok guzel oluyor fiyatı 150 tl falan
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 21 Kasım 2011, 12:09:29 »
Nerde bu fiyata ? fiyat iyiymiş.
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 21 Kasım 2011, 12:30:41 »
valla arastırmak lazım bizim abinin biri borann degistirdı. Nerden aldın diye sordum netten getirttim dedi
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #4 : 21 Kasım 2011, 13:48:33 »
150 TL ye kaplıyorlar.. döşemeciler. 
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 21 Kasım 2011, 22:17:12 »
valla arabanın neresini toplayacagımızı sasırdık arkadaslar.arabayı taze tutmakta zor iş beeee.
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı htmetin

• Hasan Tekin METİN
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Mk4
« Yanıtla #6 : 21 Kasım 2011, 22:56:13 »
valla arabanın neresini toplayacagımızı sasırdık arkadaslar.arabayı taze tutmakta zor iş beeee.

yavaştan yavaştan... acele etmeyinnn.. hevesi kaçıyor insanın sonra. yapacak hep bişeyler olsun arabada :) Aşk taze kalıyor :sevgi:
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

Çevrimdışı ReDDeviL

• Aℓтαη Dємιякαуα
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 21 Kasım 2011, 23:16:32 »
Ben polo varken tavan sarktıgında araştırmalarım sonucu 100 liraya yaptırmıştım harika olmuştu 0 araba tavanından farksızdı araştırın komple değiştirtin temiz temiz kullanırsınız :tamamdir
ADK

Çevrimdışı barut

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 22 Kasım 2011, 08:47:24 »
İzmirde 120 liraya yenilettim süper oldu  :tamamdir

Çevrimdışı cybertronics

• Daha iyisi yine bir VAG'dır
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Golf MK4 1999 1.6 AKL & Audi A6 2008 4.2 Quattro
« Yanıtla #9 : 22 Kasım 2011, 09:03:20 »
Otogarın karşısında bucak ilçe otobüslerinin kalktığı yer de bir döşemeci vardı özkan döşeme idi sanırım adı. Tatil için antalyaya geldiğimde otelde çalışan bir kişide golf vardı oda yaptırmış kaplama o tavsiye etmişti bana. Ankaraya dönerken uğradım hoş sohbet güvenilir bir arkadaş adı özkan. Kısa sürede halledilir diye düşündüğüm için uğradım ancak 1 gün sürer dediği için yaptıramamıştım. Kademe kademe yapıyorlarmış yapışkanı kurutarak yoksa görüntüde dalgalanma yapar yada ileride sarkma yapar demişti. Ortadan başlayıp daha sonra kıvrımlı kısımları yapıyorlar sağlıklı sonuç almak için. Örnek gösterdi ozaman bayağı sağlamdı. Hala duruyorsa bir uğra derim.
Daha iyisi yine bir VAG'dır

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 22 Kasım 2011, 13:45:06 »
Otogarın karşısında bucak ilçe otobüslerinin kalktığı yer de bir döşemeci vardı özkan döşeme idi sanırım adı. Tatil için antalyaya geldiğimde otelde çalışan bir kişide golf vardı oda yaptırmış kaplama o tavsiye etmişti bana. Ankaraya dönerken uğradım hoş sohbet güvenilir bir arkadaş adı özkan. Kısa sürede halledilir diye düşündüğüm için uğradım ancak 1 gün sürer dediği için yaptıramamıştım. Kademe kademe yapıyorlarmış yapışkanı kurutarak yoksa görüntüde dalgalanma yapar yada ileride sarkma yapar demişti. Ortadan başlayıp daha sonra kıvrımlı kısımları yapıyorlar sağlıklı sonuç almak için. Örnek gösterdi ozaman bayağı sağlamdı. Hala duruyorsa bir uğra derim.

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için bucak bize yakın 76 Km bi bakayım oraya bakalım. Ne diyecekler.

Çevrimdışı zinarnet

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 23 Kasım 2011, 16:56:41 »
Yahu ne gereği var 35 liraya 2 metre kumaş al, 1kg da bally-en fazla 10-15lira , sök tavanı güzelce eski kalıntıları temizle, sonra fırçayla bally'i sür kumaşı yapıştır, 2-3 saatini alır. Ben öyle yapmıştım.
Şimdi kumaşın orjinal olmadığını daha kimse anlayamadı..

Çevrimdışı alpergndz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 24 Kasım 2011, 23:15:29 »
Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için bucak bize yakın 76 Km bi bakayım oraya bakalım. Ne diyecekler.

üstad arkadaş antalya otogarının karşısını tarif etmiş.bucakta değil.ayrıca ben bucaklıyım ama yozgatta oturuyorum.banada 15 tatilde bi sunroofçu lazım antalyadan.malum bizim bucakta sunroof bakan yok.tıkırtı yapıyor artık illet oldum sese.

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #13 : 25 Kasım 2011, 09:50:41 »
üstad arkadaş antalya otogarının karşısını tarif etmiş.bucakta değil.ayrıca ben bucaklıyım ama yozgatta oturuyorum.banada 15 tatilde bi sunroofçu lazım antalyadan.malum bizim bucakta sunroof bakan yok.tıkırtı yapıyor artık illet oldum sese.

Sen antalyaya geldiğinde beni bul. Mesaj at pm den Sanayide tamir yapan yer var . TÜRKMEN OĞLU VOLKSWAGEN VAR on numara süper işçilikleri var şiddetle tavsiye ederim. Bide Akdeniz sanayi sitesine Ahatlı tarafından girerken AYAR OTOMOTİV var. Hemen girişte sağda. Ramazan ve Osman var bu ikisi zaten volkswageni yalamış yutmuşlar. Adamlar gözü kapalı triger kayışı değiştiriyor. Benle sohbet ederken Amortisör söküyor gözü kapalı o derece yani. İyiler gönül rahatlığı ile arabamı cihazada bağlatıroyrum, Mekaniğinede baktırıyorum. Kesinlikle pişman olmassın. Öle dünya kadarda parada almazlar neyse hakkı yaptığı işin onu alıyorlar. Arabaya 10 / 60 yağ koymuş benim eski tamirci. Bunu öğrenen arkadaş ayar otomotivde dayak atıyordu bana dükkanda en az bi 10 tur kovalattı  :D beni 10 / 60 yağ mı ? konur arabaya diye. :) Castrol tavsiye ediyorlar Magnatek 10 / 40 mesala.
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2011, 09:52:54 Gönderen: byturel »