Anket

Golf 4 TEN SONRAKİ HANGİ SEÇENEK??? ANKETTT

2005-2006 corolla sol 1.6
5 (8.2%)
2007-2008 honda civic 1.6
9 (14.8%)
2006-2007 ford focus 1.6
8 (13.1%)
2006-2007 opel astra hb 1.6
0 (0%)
Golf 4 kalsın
31 (50.8%)
Seat Leon 2008
3 (4.9%)
Golf 5 2005
5 (8.2%)

Toplam Oy Verenler: 61

Gönderen Konu: Golfü değiştirmeyi düşünseniz hangi aracı almayı isterdiniz arkadaşlar???  (Okunma sayısı 19361 defa)

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
Fakat başka tercihlerin de olması çok iyi

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
bence golf 4 sonraki en iyi secim 2004 a3 ankettekiler hikaye
Leon da hikaye
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2011, 13:56:47 Gönderen: umut_mk4 »
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Ben 2005 model a3 kullandım, inanın golf4 ün tadı yok onda..

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Peki alfa romeo? onun kullanıcıları da hastalık düzeyinde araçlarını seviyolar, başka markalardan zevk almıyolar..?

Çevrimdışı umut_mk4

• Profili Görüntüle
Ben 2005 model a3 kullandım, inanın golf4 ün tadı yok onda..
ne açıdan usta
2015 1.4 125ps highline

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Golf4 daha derli toplu, daha tok gidişi var,  bu gözlemi ayrıca 2-3 kişiden de  duydum, zaten daha sonra  audi kasa değiştirdi, yenilerini kullanmadığım için  bilmiyorum tabi..

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Çıtayı biraz yükselteyim bari.Eğer Golf 4 den vazgeçsem ki yukardaki markalar bence bi işe yaramaz ; mercedes c 180 AMG alırdım.

Bide pasat comfortline veya highline olabilir.Merso birinci tercihim.Onun dışında bmw bile yalan geliyor bana.Sırf şekil olsun ve marka değeri olsun diye özellikleri sıfır olan yani boş kasa bmw alıyorlar yazık.Tabi bu benim fikrim.Diğer görüşlerede saygım var.
Ben mercedes c180 k nın hem 1,6 156 bg olanını hem de 1,8 156 bg olanını test ettim, hız ,performans, fren tamam ama araçta konfor yok, içeriye o fiyatta bir araçtan beklemeyeceğiniz kadar çok ses alıyo, 47 bin euro istenilen bir aracın eksiğinin olması, markası ne olursa olsun  kabullenilemez, inanmayanlar gitsin test etsin, hatta aracı test ettiğimizde 4 arkadaş aracın içindeydik, herkes araçtan hayal kırıklığıyla indiğini belirtti, dediğim gibi performans bir numara ama konfor olmamış..

Ben test ettiğim araçlardan şunu anladım, hiçbir aracı test etmeden gözünüzde büyütmemek gerek..

Test edip unutamadığım model var mı, var: 2011 model audi a4 2,0 tdı, işte araba bu dedirtiyo insana..
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2011, 14:27:23 Gönderen: maminci »

Çevrimdışı maminci

• Profili Görüntüle
Unutmadan yazayım, bmw x1 diye bir tasarım faciası üretti, neye benzediği belli olmayan bir model, sırf meraktan onu da test ettim, aynı şeyler var onda da , performans harika ama  özellikle  arkada oturanlar kasiste çukurda kütür kütür vurmaktan  bunda süspansiyon yok mu diye sordular..  Diğer taraftan 5 serisi araba gibi araba..

Çevrimdışı bermuda24

• Profili Görüntüle
golf4'e ihanet edecek olsam yakıt harcama konusunda dizel ford fiestayı düşünmüyor değilim ancak golfteki konforu onda bulacağımı zattenmiyorum

Çevrimdışı gültekin77

• Hayat sürprizlerle dolu...
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: 2003 BORA TDİ 130 HP OTM.
golf4'e ihanet edecek olsam yakıt harcama konusunda dizel ford fiestayı düşünmüyor değilim ancak golfteki konforu onda bulacağımı zattenmiyorum

Fiesta mı? :p
Focus desen belki ama fiesta dan Golf konforu hiç bekleme.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

Çevrimdışı DenQ

• Volkswagen Türkiye - 2
    • Profili Görüntüle
Peki alfa romeo? onun kullanıcıları da hastalık düzeyinde araçlarını seviyolar, başka markalardan zevk almıyolar..?
Golf IV almadan önce tam bi alfistiydim :)
Bana göre 2 markanında çok çekiciliği var, ama golf IV satıpda 2000-2004 model alfa 156 ,147 almam. Tek alabileceklerim 4 yapraklı yonca olur alfa romeo tercih edersem :)

• Profili Görüntüle
Arkadaşımda var alfa 156, gerçekten harika bir araç aslında. çok da güçlü, iki şikayeti var biri yakıt, diğeri parçasının çok pahalı olduğunu ama prestiji her iki olumsuluğu da örtüyor der.

• Profili Görüntüle
Yeni seçenekler eklenmiştir arkadaşlar.

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
yukarıdaki seçeneklere bakarak honda civic işaretledim ama fiyatları aynı değil bu araçların. yani 2007-2008 civic alacağıma aynı fiyata başka seçeneklerde olur ki ben 10 gün önce mk4 ümü satıp, 1.2 TSİ leon aldım ;)