Çıtayı biraz yükselteyim bari.Eğer Golf 4 den vazgeçsem ki yukardaki markalar bence bi işe yaramaz ; mercedes c 180 AMG alırdım.
Bide pasat comfortline veya highline olabilir.Merso birinci tercihim.Onun dışında bmw bile yalan geliyor bana.Sırf şekil olsun ve marka değeri olsun diye özellikleri sıfır olan yani boş kasa bmw alıyorlar yazık.Tabi bu benim fikrim.Diğer görüşlerede saygım var.
Ben mercedes c180 k nın hem 1,6 156 bg olanını hem de 1,8 156 bg olanını test ettim, hız ,performans, fren tamam ama araçta konfor yok, içeriye o fiyatta bir araçtan beklemeyeceğiniz kadar çok ses alıyo, 47 bin euro istenilen bir aracın eksiğinin olması, markası ne olursa olsun kabullenilemez, inanmayanlar gitsin test etsin, hatta aracı test ettiğimizde 4 arkadaş aracın içindeydik, herkes araçtan hayal kırıklığıyla indiğini belirtti, dediğim gibi performans bir numara ama konfor olmamış..
Ben test ettiğim araçlardan şunu anladım, hiçbir aracı test etmeden gözünüzde büyütmemek gerek..
Test edip unutamadığım model var mı, var: 2011 model audi a4 2,0 tdı, işte araba bu dedirtiyo insana..