Gönderen Konu: sigorta sorunu acil..  (Okunma sayısı 9142 defa)

Çevrimdışı bmutlu

• Profili Görüntüle
sigorta sorunu acil..
« : 11 Aralık 2011, 14:33:56 »
Arkadaşlar arabamın geri vites lambası yanmıyor ve kilometre gostergesi ve kadranı sabit kaldı gidiyorum ama ne kilometre ilerliyor ne kadran hız gosteriyo sabit kaldı sigortada sorun var degiştiriyorum sigortasını ama nerden yapıyo anlamadım bi süre sonra yineliyo sorun durduk yere ne oldu anlamadım dünden beri boyle biyerden attırıyo sigortayı ama neden yapar bunu elektrik aksamıyla oynamadım hiç bitek dün boğaz kelebegi degişti bugun servisler kapalı ve yola cıkmam gerek bunu halletmeden cıkmak istemiyorum bi hafta şehir dışındayım ve orda sanayiye gidip kazıklanmak istemiyorum
« Son Düzenleme: 11 Aralık 2011, 14:35:03 Gönderen: bmutlu »

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
Ynt: sigorta sorunu acil..
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2011, 10:34:06 »
Acaba sigortan geri vitese takıncamı atıyor önce bunu tespit etmen lazım, eğer öyleyse sorun geri vites müşüründen olabilir.

Çevrimdışı bmutlu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 14 Aralık 2011, 00:06:14 »
ya aslında geri vitese takınca atmıyo bugun sigorta degiştirdim kontagı acıp geri vitese aldım bi iki kez bişey yoktu sonra tam calıştırdım yeniden atmış o arada bu müşirden olabilir mi acaba yani bi iki taktıgımda çalışıyo gidiyo yolda falan geri vitese takıyorum tek takmada olmuyo müşir kaç liradır nerden degişir acaba eger müşirdense 7 numaralı sigorta atıyo geri vites lambaları olarak gosteriyo sigorta klavuzunda
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2011, 00:08:08 Gönderen: bmutlu »

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 14 Aralık 2011, 11:01:16 »
Müşür pahalı bişi değil 25-30 arası olması lazım sanayide. 3-4 ay önce değişmiştim. bide geri vites lambanda da şase olabilir. Elektirikçi çözer işi.

Çevrimdışı bmutlu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 14 Aralık 2011, 19:14:47 »
bugun anladım ki geri vites attırıyo araba calışırken sigortayla iki üç kez geriye aldım calıştı motoru kapadım araba yıkandı sonra calıştırdım yine atmış oldugunu gordum bu müşir nerde kendim takabilir miyim ki kırıkkaledeyim suan araba ankara plaka oldugu için tanıdıkta yok sanayide işçilik olarak cok fazla para istiyolar kazıklamaya calışıyolar fren müşiri gibi kolay ulaşılır biyerdeyse veya tornavidayla falan ulaşabilecegim biyerdeyse kendim degiştiriyim diyorum adamlar bişey yaparken hep baska şeylerde cıkarıyolar gecen yıl başıma geldi oyle bi olay o yuzden tedirgin oluyorum bu sorun bogaz kelebegi degişince ortaya cıktı alakası yok halbuki ama biyerden şase yapıyodu bugun anladım ki geri vites müşirinden oluyor teşekkür ederim verdigin bilgiler için

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 15 Aralık 2011, 00:17:47 »
rica ederim. yarın resmini çeker gönderirim. Değişmek zor bişi değil ama aracın başında durup bi ustaya göstermende fayda var. belki geri vites lambalarının duylarında şase olabilir.
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2011, 00:27:09 Gönderen: bennecyim »

Çevrimdışı bmutlu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 15 Aralık 2011, 02:00:36 »
tamamdır cok teşekkür ederim şimdiden yinede ankaraya gidince baktırırım tekrar müşürden degilse zaten geri iade ederim derim ben orda bi takarım eger sorun ordan degilde lambalardansa geri veririm :)

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 15 Aralık 2011, 11:21:32 »
bu olması lazım

Çevrimdışı bmutlu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 15 Aralık 2011, 13:18:53 »
hocam burası nerde ya cozemedim resimden

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 15 Aralık 2011, 14:29:58 »
[/quot

bu arada motor da bayağı kirlenmiş kış geçsede temizlesek.
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2011, 14:31:10 Gönderen: bennecyim »

Çevrimdışı bmutlu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : 15 Aralık 2011, 20:01:46 »
teşekkürler resimler için benmde kirli motor baya :D

Çevrimdışı bmutlu

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 15 Aralık 2011, 20:04:01 »
bizim motorlar farklı sanrm benmki 1.6 sr 99 model

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 15 Aralık 2011, 20:56:36 »
bizim motorlar farklı sanrm benmki 1.6 sr 99 model

evet motorlar farklı (2002). motor farklı olsada vites kollarının ön tarafında olur genelde. bi göz gezdir. sanırım seninkinde hava filtresinin hortumu var orda.
« Son Düzenleme: 15 Aralık 2011, 20:57:45 Gönderen: bennecyim »