Gönderen Konu: ilk arabam golfüme neler yapabilirim ve araç hakkında yorumlarınız??  (Okunma sayısı 13162 defa)

Çevrimdışı eren06

• Profili Görüntüle
mrb arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce golf 4 2004 model 1.6 comfortline aldım şimdilik herşey yolunda umarım bi sıkıntı yaşamam aracın  görüş ve önerileriniz nelerdir?? işte golfüm.

Çevrimdışı seearee

• 2001 lacivert golf comfortline lpg li...
    • Profili Görüntüle
hayırlı uğurlu olsun ALLAH kaza bela vermesin.çok güzel ve diri gözüküyor bir şey yapmana gerek yok bence.belki yan çitaları gövde rengine yada metalik yapabilirsin.

Çevrimdışı eren06

• Profili Görüntüle
teşekkrler allah razı olsun. yan çıtalar benimde gözüme batıyo bu aralar. metalik yaptırabilirim. peki bu ön ve arka çıtaları nasıl gövde rengi yapabilirim? ve sizce nasıl durur?

Çevrimdışı bermuda24

• Profili Görüntüle
hayırlı olsun kazasız belasız,gövde rengi çıtalar daha uygun olur diye düşünüyorum benim önerimde camlardaki mor cam filmini söktürüp ön cam haricindeki tüm camları 2 numara siyah cam filmi yaptırmanı öneririm aracın daha yakışıklı gözükür  
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2011, 20:58:18 Gönderen: bermuda24 »

Çevrimdışı ogretmen_ankara

• 2001 Golf Comfortline Red
    • Profili Görüntüle
Hayırlı olsun çok güzel. Kazasız belasız kullan inşallah. En güzel hali doğal hali

Çevrimdışı eren06

• Profili Görüntüle
teşekkürler allah kimseye kaza bela vermesin. bişeyler yapmak istiyorum araca tabi fazla doğallığını bozmak istemiyorumda gövde rengi çıtalar ve cam filmi olabilir mesela..

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
kardeş yapacağın en güzel şey benzini alıp gezmek:)))
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
kapı kolları ve tüm çıtaları gövde rengine boyatabilirsin en başta, sonra cam filmi. bunlar çok güzel gösteriyo.
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı eren06

• Profili Görüntüle
samet kardeş benzine gücümüz yetmiyo bea :):) gaz alıp geziyoruz ama benzindeki tadını vermiyo :D

Çevrimdışı eren06

• Profili Görüntüle
yesilkrt teşekkrler önerin için profilinde arac senin sanırım bi kaç foto gönderirsen memnun olurum bi göz atıyım aracına

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
Kırmızı her zaman gösteriyor arabayı Allah kaza bela vermesin güle güle kullan, Yollarda eskisin :) Arkadaşlar yazmışlar zaten neler yapılabileceğini bize bir şey kalmamış :) xenon tak kırmızıya güzel gider diye düşünüyorum.
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

Çevrimdışı eren06

• Profili Görüntüle
teşekrler byturel xenon ve sis hiç fena olmaz sanırım

Çevrimdışı nesquik

• Profili Görüntüle
herkesin gözünden kaçmış ;D ;D ;D ;D ;D
spoiler:))
Bir GOLF görürsün<br /><br />Çooook beğenirsin  Kolay  elde edersin  Zor vazgeçersin....
[/font]

Çevrimdışı metalteo

• ilker
    • Profili Görüntüle
 xenon markası tavsiye edebilecek var mı sorun çıkarmayan?