Gönderen Konu: Gövde Rengi Çıtalar  (Okunma sayısı 5084 defa)

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
Gövde Rengi Çıtalar
« : 04 Kasım 2011, 10:38:32 »
Arkadaşlar çıtaları gövde rengi yaptırmak istiyorum. İki yere fiyat sordum biri 300TL diğeri 70TL istedi. ikisiyle de pazarlık yapmadım ama bu uçurum fark beni biraz düşündürdü.Sizce bu fark nedendir?
Bu iş yapılırken çıtalar sökülüyor mu? çıtalar sökülmeden boyanınca sıkıntı olur mu? Daha önce yaptıran arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
iyi forumlar.
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı TEYOLOGY

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: (fırsatı bulur bulmaz tekrar Vag'dayım)
Ynt: Gövde Rengi Çıtalar
« Yanıtla #1 : 04 Kasım 2011, 13:05:03 »
malzeme farkı olabilir ama kullanacağı malzemenin meydana getireceği fiyat farkı olsun olsun 20 lira olur.

gerisi işçilik. 300 tl fiyat veren dişçilik yapmaya soyunmuş. oymak istemiş o ayrı.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

Çevrimdışı ØSîRîS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2011, 21:38:47 »
mayıs ayı gibi 100 TL ye yaptırdım

Çevrimdışı serhat

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 10 Kasım 2011, 19:56:41 »
70tlye yapan ilaç sürmeden boya atıyo 300tlye yapan ilaç sürüyo astar atıyo :)
WOLFSBURG STYLE ;)

Çevrimdışı deli_kan57

• golf müpdelası :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 10 Kasım 2011, 20:38:54 »
mayıs ayı gibi 100 TL ye yaptırdım
kapılardaki çıtaları söktülermi yoksa üzerindemi boyadılar?

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 10 Kasım 2011, 22:54:29 »
70 lira az,300 lira çok :) boyanın kalıcı olması için güzelce zımparalanıp ilaçlanması gerekiyor ondan sonra boyanması gerekir. Standox marka boya kullandırmanızı tavsiye ederim. Ancak dediğim gibi bir iş yapılırsa bunun fiyatı 100 lira ila 200 lira arası değişir. (işçilik masrafı olarak ustanın ne isteyeceğine bağlıdır) 70 liraya boyayan adam çıtanın üzerine boyayı tıslıyarak geçer baharda boya yeniden kalkar :)

Çevrimdışı yesilkrt

• Boks sporsa, savaş olimpiyattır.
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 14 Kasım 2011, 12:52:05 »
70 lira az,300 lira çok :) boyanın kalıcı olması için güzelce zımparalanıp ilaçlanması gerekiyor ondan sonra boyanması gerekir. Standox marka boya kullandırmanızı tavsiye ederim. Ancak dediğim gibi bir iş yapılırsa bunun fiyatı 100 lira ila 200 lira arası değişir. (işçilik masrafı olarak ustanın ne isteyeceğine bağlıdır) 70 liraya boyayan adam çıtanın üzerine boyayı tıslıyarak geçer baharda boya yeniden kalkar :)
300TL isteyen adam çok iyi usta ama 150 TLye yaparsa yaptırcam yoksa diğer ustaya da yaptırmam. Ucuza mal edip pahalıya patlayacaksa gerek yok.
MK-IV- Comfortline

Çevrimdışı hakkihakan

• LeGeNd
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 15 Kasım 2011, 20:13:44 »
Standart fiyat 150 dir. ama zahmet verdigi için yapmak istemiyorlar.Ve birkere cıkartıldımı eskisi gibi olmuyor tırnakları kırıyorlar.Özenli sec yaptıracagın yeri.  4-5 kerede soyle  macunlu olacak  renk farkıda olmayacak DE.
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

Çevrimdışı bennecyim

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 25 Kasım 2011, 18:17:27 »
Arkadaşlar, cam filmi yapanlar veya aksesuarcılar ısıtma yöntemi ile kaplıyorlar. Ben cam altlarına kapı çıtalarına ve ön panjura yaptırdım toplam 50 tl ye.
1 yıl garanti veriyor soyulma veya kalkma olmama konusunda.

http://www.hizliupload.com/di-BP1A.jpg
http://www.hizliupload.com/di-JAM3.jpg
http://www.hizliupload.com/di-4IB6.jpg
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2011, 18:18:15 Gönderen: bennecyim »