Gönderen Konu: arkadaşlar bu borayı napcaz... :(  (Okunma sayısı 9028 defa)

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
Ynt: arkadaşlar bu borayı napcaz... :(
« Yanıtla #14 : 27 Kasım 2011, 23:46:01 »
he valla ya :)
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı mussel

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: A4 B7 2.0 TFSİ AVANT QUATTRO
« Yanıtla #15 : 28 Kasım 2011, 00:02:14 »
Caner kardeşim benim aracım ülkemizdeki mk4lerden farklı donanıma sahip bi araç en basitinden ESP var ve bununla ilgili arıza problemi yaşadım istersen forumdan araştırabilirsin,Koskoca İstanbul,aslında tek başına ülke diyebilirsin.Gitmediğim yetkili servis,popüler özel vw servisler kalmadı kardeşim.Arızayı sadece NAKRES serkan kardeşim ve eyüp usta marifetiyle sen de 5 ben diyim 2 dakikada tespit ettik.Bahsettiğim servisler çok komik durumlarda kaldılar burda şimdi bunu anlatmıyım,6 yıldır İstanbuldayım 4 yada 5 inci yılımda bu mübarek insanları buldum ve tanıdım.Allah inşallah sana'da böyle insanlarla karşılaşmayı nasip eder.Bizim araçlarımız gerçekten kaliteli araçlar fakat senin şanssızlığına bu işi gerçekten gönülden ve samimi olarak yapan birilerine rast gelmeyişindir.
03.06.2005

Çevrimdışı caner4

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 28 Kasım 2011, 09:28:30 »
evet mustafa kardeşm çok doğru dedin inş öyle bi usta buluruz... :(
This is the best one until we make a better one.......

Çevrimdışı nakres

• http://www.vwpasa.com/
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 29 Aralık 2011, 16:11:11 »
Caner kardeşim benim aracım ülkemizdeki mk4lerden farklı donanıma sahip bi araç en basitinden ESP var ve bununla ilgili arıza problemi yaşadım istersen forumdan araştırabilirsin,Koskoca İstanbul,aslında tek başına ülke diyebilirsin.Gitmediğim yetkili servis,popüler özel vw servisler kalmadı kardeşim.Arızayı sadece NAKRES serkan kardeşim ve eyüp usta marifetiyle sen de 5 ben diyim 2 dakikada tespit ettik.Bahsettiğim servisler çok komik durumlarda kaldılar burda şimdi bunu anlatmıyım,6 yıldır İstanbuldayım 4 yada 5 inci yılımda bu mübarek insanları buldum ve tanıdım.Allah inşallah sana'da böyle insanlarla karşılaşmayı nasip eder.Bizim araçlarımız gerçekten kaliteli araçlar fakat senin şanssızlığına bu işi gerçekten gönülden ve samimi olarak yapan birilerine rast gelmeyişindir.

eyvallah ! bilmukabele
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

Çevrimdışı aRm

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 30 Aralık 2011, 17:31:16 »
Direksiyonu durduğum yerde gaza dokunmadan tam tur çevirince stop etme olayı bende de vardı aracı ilk aldığımda, 10.000km'lik bakımda boğaz kelebeğini temizleyip tekrar adaptasyon yaptıklarında düzelmişti, şimdi bakıma 1000km civarı kaldı. Tekrar aynı olayı nadir olarak tekrarlamaya başladı.  :)