Selam,
Aslında başta ben de yaptırma taraftarıydım ama kapıların sökülmesini duyunca vazgeçtim. Ben bu gibi durumlarda öncelikle arabada oynama yapmama yoluna başvurma taraftarıyım, eğer taktığımız parça olmazsa tekrar söküp yaptırma şansı var ama arabayla oynandıktan sonra bir de istediğiniz gibi düzgün olmazsa geri dönüşü olmuyor, ondan sonra tekrar diğer işlemi yaptırıyorsunuz 2. masraf hem de orijinallik bozulmuş oluyor. Eğer spoiler güzel olmazsa söküp tekrar düzelttireceğim zaten. Tamponlarla uyum meselesine gelince, uzun zamandır birçok arabada bunu inceledim ve birçok arabada bu tip bir marşbiyel olduğunu gördüm, bazıları siyah renkte olurken bazıları gövde renginde oluyor ve her ikisi de sade olduğu sürece bence hoş duruyor, önemli olan sade ve aslına yakın olması o zaman bir sorun olacağını sanmıyorum. 4 kasa Golf te de ön ve arka tamponların alt kısmı siyah olduğu için marşpiyel siyah bile olsa göze batacağını sanmıyorum. Size bazı örnek arabalar söyleyeyim, Ford FOCUS, Honda CIVIC (hafif köşeli bir marşpiyel oluyor ama hiç göze batmıyor), Fiyat PALIO, VW Polo ların 2002 modellerinde de tamponların devamı gibi görünmeyen ama gövdeyle uyumlu maşpiyeller var ve çok göze batmıyor.
Kolay gelsin