Altanın Body kit yakıyor ortalığı. Maşallah
http://www.streetfire.net/video/5ani5-mk3-gti_2341473.htmlap 4
benim gruptakilerin hepsi 160-180 bg arasıydı 102 bg ile ben gövde gösterisi yaptım..
videolar çok iyi olmuş eline sağlık bilal.. birtane video olması iyi olmuş sonuçta hepimiz aynı şekilde kullandık.. iş yerindeki arkadaşlara benim araç diye söyledim kusura bakma bilal hakkını helal et
Hasana abi bizim grup iyiydi gerçekten , Tolga abinin araba virajalarda hep sürttü ama düzlüğe çıkınca acayip uzuyor arkadaş ya 170HP + yapılanlarla o pist ne zevkli gelir adama , ben aynadan kontrol ettim abi seni geri kalmadın hiç Şoförlük önemli
GT'nin tadına ben de baktım o gün.. daha önce DSG cupra kullanmıştım 180'lik ama GT'nın tadı başkaydı.. gidişi sesi duruşu.. zaten benden sonra sciroccolar gaza geldi çıktılar meydana acaip acaip hareketler felan.. GT başkaydı. teşekkürler Tolga abi
Murat abi fazlalığını bana sallandır
Orda bir kac kisiye siteye uye olsunlar diye baski yaptim ben Ama bencede tolga abi uye olmali , kirmizi golf 6 li arkadasada solemistim uye olmustur belki arabasi asfalti deliomus gibi ses cikartiodu
sitede eskki tad yok yanlızz ankara taydasıı resmenn silindi:=) ist. avrupa yaksıda silndi:)