Gönderen Konu: GOLF 4 çıtalar..  (Okunma sayısı 4661 defa)

Çevrimdışı makovad

• Profili Görüntüle
GOLF 4 çıtalar..
« : 28 Kasım 2011, 21:03:07 »
Merhaba arkadaşlar .. markapon kampanyası ıle bır fırmanın boya korumasını yaptırdım bugun ıtıbarı ıle aracıma mukemmel parladı artık aynaya gerek yok arac parıl parıl masallah...

meguıras yanlıs yazdıysam kusura bakmayın.. boya koruma yaptırdım..aracın cıtaları sıyah cıtalarını aracın rengı olan gumus grıye boyatmak ıstıyorum.. arkadas bu ıs ıcın kendısını yapacagını soyledı.. yan cıtalar tampon cıtaları sokulup once sonra zımpara astar boya fırınlama seklınde olacak sekılde yapabılecegını soyledı..yanı sokulup yapılacak fıyat olarakda 180 tl ıstedı hersey dahıl...

arkadaslar bu fıyat ıyımıdır yoksa ankara da bu ısı daha onceden yaptıran varsa bana yardımcı olabılırmı..

Çevrimdışı cgty.ank

• Profili Görüntüle
Ynt: GOLF 4 çıtalar..
« Yanıtla #1 : 28 Kasım 2011, 22:09:00 »
fiyat uygun geldii bana bende kırmızıya boyatmayı düşünmüştüm ama değişiklik olsun diye carbon kaplattım öneririm sizede.

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 29 Kasım 2011, 08:37:46 »
Çıtaları söktürürken dikkat et kırmasınlar tırnakları bu işin ehliyse fiyat iyi...

Çevrimdışı makovad

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 29 Kasım 2011, 13:33:46 »
daha once bu ısı yapmısmı bılmıyorum .. golf 4 ustası bulmak lagzım bu ısı yapacak aslında fıyatı gectım ıscılıgı ıyı olmalı kesınlıkle.

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 29 Kasım 2011, 13:36:39 »
Aynen öyle sonuna kadar haklısın...

Çevrimdışı makovad

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 30 Kasım 2011, 07:47:56 »
bakalım bıraz arastıralım umarım bırnı buluruz.. jantları da halen daha bulamadım bugun buyuk sanayıye gıdeyım bakalım ne cıkacak..

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 30 Kasım 2011, 08:33:55 »
internetten araştırdınmı....

Çevrimdışı makovad

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : 30 Kasım 2011, 08:54:38 »
internetten bakmak ıstemedım cunku sıs farıda arayacagım o yuzden hem sıs farı hemde jant bakarım gorerek bakmak daha ıyı hemde pazarlık yapıyorsun guzel oluyor :)

Çevrimdışı emrah_akkas

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 30 Kasım 2011, 09:00:20 »
Ben internetten aldığım hiç bir şeyden pişman olmadım tabi oda senin düşüncen internette 60-70 arası olan fiyatlar normal aksesuarcıda 100 ila 120 arası değişiyor. Zaten bütün aksesuarcılar İstanbul- Aksaray'dan alıyorla malzemeleri sıkıntı olursa kargoyla geri gönderebiliyorsun tabi ilk başta adamları bi ara konuş...

Çevrimdışı byturel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 30 Kasım 2011, 23:04:50 »
Çıtaları bir kere söktüğü zaman ikinci bir yapıştırmada orjinalleri gibi olmaz. Çok hassas sökerken kırma ihtimali çok yüksek. Zaten servistekilerde bunu söktüğü zamna drek olarak yenisini takarlar. Bence dışardan boyat çıtaları. Ben öle yaptırcam.
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.