ARkadaşlar sizlerde de oluyor mu ? bilmiyorum ama ben garip bir konuya değinmek istiyorum. Şimdi benim aracımda Landirenzo Lpg Sıralı Sistem (İtalyan) var. Şimdi depoda yarım Depodan biraz az benzin var. Şöyle söliyeyim, Şimdi ben en son 50 TL lik benzin almıştım depo çeyrek depoyu çok az geçti. O zamdan bu zamana kadar 2000 Km yol yaptım. Şimdi bu araç Lpg li olarak kullandığıma göre neden sürekli benzinden eksiltir. Sizdede oluyor mu ? yani çok az mı oluyor. Yoksa Benzini kullanmadığınız sürece ibre hep aynı yerde mi ? yada Lpg li araç kullanan arkadaşlar sürekli Lpg de gidiyorsa araçta benzin yakma durumu var mı? Benim bildiğim kontağı çevirdiğiniz zaman bi 10 sn benzin pompalanıyor enjektörlere. Daha sonra tık diye atıyor ondan sonra gösterge işıkları sönüyor çalışıtırıyorum. Bazende bu işlemleri yapmadan direk kontağı açıp marşa basıyorum. Yani kısaca ben 75 TL lik bir benzin aldığım zaman araca ortalama olarak 3 ay gidiyorum ortalama hafalıkda 100 km yol yapıyorum. yani oda 1200 km toplam 3 ayda .