arkadaslar dun akşam abim arabayı alırken yag koyması gerektiğini soyledim oda benzin istasyonunda koydurmuş içeriye parayı ödemiş geri döndüğünde kaputtu kapalıymış adamlar tamam abi demişler bunun üzerine abimde yola devam etmiş işlerini halledip eve gelmiş durunca kaputun altından dumanlar cıkyıor kaputu kaldırınca yağ kapagının olmadıgını fark ediyor kaputun altı oldugu gibi yag Allah tan conta yakmamış eksilen yagı geri koyduk ama arac calışıp haret edinde egzos borusunun üstüne gelen yağlar yanıyor :S benzin otomatiğinin ordan yag kacırıyor diye cıkma bezin otamatiği almıştım şimdi cakırmıyor resmen akıyor bu kaputubn altını nasıl temizliyecem şimdi her yer yağ
Geçmiş olsun abi benzinciler yok mu normalde benzin kapağını hep kendim kaparım bi kereye mahsus unutmuşum eve geldim bi baktım tavanda benzin kapağı Bizim üstü tente olduğu için tamda çukur kısmına denk gelmiş yerinden bile kıpırdamamış hemencecik kapattım Yıkamacılar-benzinciler-tamirciler hepsinin başında duruyorum hatta onların yanında bende yardım ediyorum yarım yamalak bişey yapmasınlar diye